Survivor

A Survivor szerelmesei felfedték magukat társaik előtt, a törzsek pedig embert próbáló feladatokon verekedték át magukat

rtl.hurtl.hu

2023. október 17. 22:40

Bodnár Gergő és Czupek Nóra elárulták buhawis társaiknak, hogy párként jöttek a Survivorbe. Túlélő társaik többsége jól fogadta a bejelentésüket, azonban nem mindenki volt boldog a hallottak után. A hazuságok és titkok mellett egy újabb brutális védettségi játék várt a játékosokra.

„Ezzel engem meggyőztek” – Olivér és Gergő gyorskajával vette le a lábáról Zsombort 


Németh Olivér és Bodnár Gergő a sikeres küldetésük után kiadós lakomával tértek vissza új törzsükhöz. Az ex-Karagatan tagok a jó megítélésük érdekében azonnal elmesélték társaiknak, hogy a védettségi amulett helyett, amit csak egyikőjük használhatott volna fel, inkább a törzs érdekeit nézték és a bőségtálat választották. A kérdés már csak az volt: mit szólnak ehhez az ellenfeleik?

„Te ezt most elhiszed?” – így reagált a Jarakay törzs Vivi és Jani fedősztorijára 


Makra Vivi és Kiss János a küldetés után ahelyett, hogy egy fejedelmi lakomát vittek volna az új törzsüknek, a saját érdekeiket nézték és a védettségi amulettet választották. Egy jól kigondolt hazugsággal tértek vissza társaikhoz, akik úgy tűnt, mindent elhittek nekik. Annak ellenére, hogy több Jarakay tag bizalmát is elnyerték, Vikiben kétségek merültek fel Viviék őszinteségével kapcsolatban.

„Undorodom ettől az embertől” – Nóri elárulta szerelmének, hogyan esett neki Zsombor a távollétében 


Miközben Bodnár Gergőék éppen a táboron kívül küzdöttek egy lehetséges zsákmányért, Czupek Nóri próbálta egyedül lerendezni konfliktusát Pusztai Zsomborral. A sírással végződő vitáról a lány azonnal beszámolt Gergőnek, amikor a srác visszaért a szigetükre. Miután kedvese végighallgatta, úgy döntött, nem egyedül fogja megregulázni Zsombort, hanem kivárja, hogy a törzs többi tagja is felismerje a játékos valódi énjét.

„Hogy lehetek ennyire önző anyaként?” – Viki összeomlott, amiért lemaradt kislánya nagy napjáról


Kiss Viki és Albert Erika Zera már a játék elején elmondták, hogy számukra a családjuktól távol töltött idő okozza majd a legnagyobb kihívást. Viki számára ez a nap különösen nehéz volt, ugyanis nem lehetett ott kislánya ballagásán. A benne kavargó gondolatokat és érzelmeket Zerával osztotta meg, aki próbált lelket önteni csapattársába.

Gergő és Nóri elárulták titkukat a Buhawi törzsnek: egy pár vagyunk 


Czupek Nóra és Bodnár Gergő kapcsolatára fény derült a Buhawi előtt. Gergő szerint a sárgáknak hálásaknak kellene lenniük azért, hogy eddig úgy alakította a játékot, hogy Nórát és ezzel együtt a Buhawi törzset is támogatta. Zsombor felháborodott a titkolózáson és átverve érezte magát. Vajon a többiek hogyan reagáltak a nagy bejelentésre?

„A szerelem lesz a vesztük” – a Buhawi törzs tagjai így reagáltak Nóra és Gergő kapcsolatára 


Miután Gergő és Nóri felfedték kapcsolatukat a Buhawi törzs előtt, a túlélők közül sokaknak megváltozott a véleménye a két játékosról. Zsombor, Anett és Tamás szerint Gergő egy nagyon rafinált játékos és nem értik, hogy a többiek miért fogadták olyan könnyedén a bejelentésüket.

„Kicsit átverve érzem magam” – Olivér nem tudta eldönteni, képes lesz-e megbízni Gergőben 


Miután Czupek Nóri és Bodnár Gergő felfedték kapcsolatukat a Buhawi törzs előtt, Olivér félrehívta volt karagatanos játékostársát és kérdőre vonta a titkolózás miatt. Olivér úgy érezte, barátja végig kihasználta őt és csak azért kötött vele szövetséget, hogy a segítségével barátnője közelébe kerülhessen.

„Neked mindig valami bajod van?!” – Olivér kiakadt Gergőre a védettségi játék alatt 


A Survivor legutóbbi védettségi játéka során a Jarakay az eddigi legjobb csapatjátékot produkálta, a Buhawi pedig csúnyán alul maradt. Bodnár Gergő lába már a játék első felénél begörcsölt a vízben, így Pusztai Zsombornak és Németh Olivérnek kellett kihúznia a nehéz fémketrecet a partra.Ezzel viszont behozhatatlan hátrányba került a sárga csapat.

#Survivor#összefoglaló#bodnár gergő#czupek nóra#titok#reakció#védettségi játék

Címlapról ajánljuk