Survivor

Árulás a Törzsi Tanácson és nem várt szappanok lepték meg a Survivor túlélőit

rtl.hurtl.hu

2023. október 12. 22:50

A Karagatan Törzsi Tanácsa meglepő véget ért, aminek az utóhatása felkavarta a játékosok érzéseit. Eközben a Buhawi három tagja újra átélhette, milyen teljesen tisztának lenni, a Jarakay túlélői pedig elkezdtek szervezkedni a közelgő kiszavazásuk előtt.

„Gergő szavazata fájt a legjobban” – Makra Vivien felháborodva fogadta a Törzsi Tanács eredményét 


A Karagatan a Survivor második védettségi játékát is elvesztette, így ismét Törzsi Tanácsot kellett tartaniuk. Bár Bodnár Gergő megígérte Makra Viviennek, hogy ugyanarra szavaznak majd, a papírra mégis egy olyan személy nevét írta fel, akire a lány egyáltalán nem számított.

„Evidens, hogy nekünk kellett menni” – Zsombor szerint egyértelműen járt neki a meglepetés program 


A Buhawi túlélőinek meg kellett szavazniuk, hogy ki tett a legtöbbet a törzsükért a Survivor indulása óta, a nyertes pedig egy különleges kiváltságban részesült, amit két társával is megoszthatott. Pusztai Zsombor úgy érezte, nem volt kérdés, hogy neki is járt ez a kiruccanás.

„Nem tudom elfogadni, ha valaki szembe köp engem” – Vivi hatalmasat csalódott Gergőben 


Miután Bodnár Gergő hazudott Makra Viviennek a szavazatáról, a lány egyáltalán nem akart vele beszélni. Annyira megingott a férfiba vetett hite, hogy el is sírta magát a táboruk közepén. Gergő hiába próbálta megbeszélni a dolgot, Vivi hajthatatlan volt.

Pusztai Zsombor: Sose gondoltam volna, hogy egy fürdés ennyire fantasztikus tud lenni 


Korábián Tamás Pusztai Zsombort és Martin Anettet vitte magával a jutalom kirándulására, ahol végre édesvízzel és szappannal tisztálkodhattak. A programon azonban sokkal több született a közös élményeknél: a friss gyümölcsök mellett a szövetségük megerősítése is terítékre került.

„Nem szeretném, hogy elárulva érezd magad” – Gergő megpróbálta elnyerni Vivi bocsánatát 


Bodnár Gergő tudta, hogy helyre kell hoznia a dolgokat Makra Viviennel, ha nem szeretné megnehezíteni a további életét. Vivit azonban nem győzte meg Gergő magyarázata, így egy utolsó lehetőséget adott neki: ki kell találnia, hogyan nyerheti el ismét a bizalmát.

Viki figyelmeztette Simit: „Ha én odapártolok, akkor téged hazaküldünk ma” 


A Jarakay tagjai nehéz helyzetbe kerültek az első Törzsi Tanácsuk előtt: Simon Attila és Albert Erika Zera is veszélyben voltak a köztük lévő feszültség miatt. Kiss Viktória úgy döntött, hogy megpróbál beszélni Simivel, hogy rávegye a békülésre, mielőtt egy fontos embert veszít el a csapatuk.

#Survivor#összefoglaló#9. adás#karagatan#törzsi tanács#árulás#hazugság#sírás

Címlapról ajánljuk