Survivor

Brutális játék, síró túlélők és bosszúra szomjazó ellenfelek a Survivorben

rtl.hurtl.hu

2023. október 11. 22:55

A Survivor második védettségi játéka szinte minden túlélőnek feladta a leckét: voltak, akik az egészségüket féltve inkább feladták, mások a könnyeikkel küszködve próbáltak kitartani. Emellett a törzsek is egymásnak feszültek és bosszút forraltak a nem várt átverések miatt.

„Ha még rám raknak 20 kilót, nem bírtam volna” – Vivi sírva fejezte be a játékot 


A Karagatan törzs tagjai túlerővel néztek szembe a Survivor második védettségi játékán: a Jarakay mellett a szövetségesüknek hitt Buhawi is őket támadta. Kiss János, Kőszegi Dóra és Makra Vivien az utolsó pillanatig kitartottak, de a fizikai határaik végül legyőzték őket.

„Fontosabb az egészség, mint ez a játék” – a Jarakay tagjai feladták a küzdelmet 


A Survivor második védettségi játéka hatalmas fizikai teljesítményt követelt a túlélőktől: a Jarakay tagjai a nehezítésük ellenére is keményen küzdöttek, azonban a sérülések elkerülése érdekében egy olyan döntést kellett hozniuk, ami az egyikük játékába kerül majd.

Korábián Tamás: Legszívesebben megpofoztam volna Zsombort 


A Survivor második védettségi játéka közben Pusztai Zsombor szövetkezni próbált a Jarakay törzzsel, annak ellenére, hogy pár perccel előtte derült ki a Buhawi árulása. A legidősebb generáció tagjai nem hagyták szó nélkül Zsombor próbálkozását, amivel a saját törzse ellenszenvét is kivívta.

„Még paraszt is vagy” – Zera nem hagyta szó nélkül Tomi hazugságát 


A védettségi játék előtt hatalmas vita robbant ki, amikor a Jarakay törzs reakciói rávilágítottak, hogy Korábián Tamás és Wendy Perez hazudtak a diplomáciai tárgyalásról. Albert Erika Zera egyértelműen kifejezte a Buhawi iránti ellenérzéseit, Pusztai Zsombor pedig hatalmasat csalódott társaiban.

„Behányok…” – a Jarakay tagjai felháborodtak, hogy a Buhawi átverte őket 


A Jarakay törzs tagjai abban a biztos tudatban ébredtek, hogy a Buhawi tartja a szavát, és együtt gyengítik majd a Karagatant a Survivor második védettségi játékán. A várva várt levél viszont más hírt hozott. Albert Erika Zera értetlenül állt a történtek előtt, ugyanis az előző napi meghitt beszélgetés alapján egészen másra számított.

„Örültem, hogy sikerült elkenni ezt az egész hazugságot” – Tamás újra átverte saját törzsét 


Pusztai Zsombor ki akarta deríteni, hogy pontosan mi is történt Korábián Tamás és Wendy Perez, valamint a Jarakay küldöttei között a diplomáciai tárgyaláson. Tomi tovább fűzte a hazugságát, és még azt is elérte, hogy a végén Zsombor kérjen tőle bocsánatot.

„Szét fogom szedni a sárgákat” – a Karagatan bosszút esküdött a Buhawi ellen 


A Karagatan tagjai számonkérték Bodnár Gergőt, hogy a védettségi játék során miért nem változtatott a stratégián, amikor a Buhawi ellenük fordult. Gergő az igazi motivációját nem árulhatta el, így az elveire hivatkozott, azonban a társai vérszemet kaptak és felesküdtek a Buhawi elpusztítására.

#Survivor#összefoglaló#8. rész#védettségi játék#buhawi#karagatan#jarakay#sírás#feladás#bosszú

Címlapról ajánljuk