Survivor

Elhagyta a Karagatan törzset az idei Survivor első kiesője

rtl.hurtl.hu

2023. október 6. 22:45

A Jarakay törzs tagjai között tovább nőtt a feszültség, miközben a Karagatan versenyzői arról döntöttek az idei első Törzsi Tanácson, hogy melyik társuknak érjen véget a Survivor.

Vivien figyelmeztette Zümit: „Még van egy napod, hogy magad mellé állíts embereket” 


Zümrüt Öles Zümi a Karagatan törzs többi tagjától távol merengett a Survivorben meghozott döntésein, amikről érezte, hogy veszélybe sodorták. Ezt látva Makra Vivien próbált neki tanácsot adni az esti szavazással kapcsolatban.

„Úgy reagáltak, mintha valami hülyegyerek lennék” – Zera összekapott Kornéllal és Simivel 


A Jarakay törzs tagjai a fejükbe vették, hogy halat fognak a közeli patakban, amihez Albert Erika Zera és Tomán Kornél két különböző technikát javasoltak. Zera úgy érezte, hogy nem tud olyat mondani a fiúknak, amivel egyetértenének, ebből pedig hatalmas vita kerekedett.

„Nem tudta félretenni az egóját” – Czupek Nóra kiakadt Pusztai Zsomborra a kókuszszedésen 


A Buhawi törzs különleges jutalomban részesült: fél óra alatt annyi kókuszt gyűjthettek, amennyit csak tudtak. Azonban ez nem ment zökkenőmentesen: Pusztai Zsombor kezében eltört az eszköz, és Czupek Nórával sem értettek egyet abban, hogy melyik fával érdemes próbálkozniuk.

„Egy megtört Olivér sokkal használhatóbb számomra” – Bodnár Gergő felfedte valódi szándékait


Bodnár Gergő mindent megtesz azért, hogy magát és szerelmét Czupek Nórát a Survivor döntősei között láthassa majd. A manipulációtól sem riadt vissza, amikor Németh Olivér tanácsot kért tőle a Törzsi Tanács előtt.

„Átvert, erről szólt ez az egész” – a Karagatan törzs egyik játékosának véget ért a Survivor 


A Karagatan Törzsi Tanácsán a játékosoknak arra az emberre kellett szavazniuk, akivel nem szeretnének tovább együtt küzdeni a Survivorben. A döntés sokak számára nem volt egyszerű, a hátba támadott versenyző pedig velős üzenetet fogalmazott meg társai számára: „A túlélő cím, az nem nektek szól”.

#Survivor#összefoglaló#5. rész#kieső#törzsi tanács#szavazás#zümrüt öles#zümi#karagatan

Címlapról ajánljuk