Survivor

A Karagatan tagjai a többi törzs előtt estek egymásnak, a Survivor szerelmespárja pedig újra megölelhette egymást

rtl.hurtl.hu

2023. október 5. 22:45

Kiss János és Németh Olivér között annyira eldurvultak az indulatok, hogy Jani a Védettségi játék után mindenki előtt osztotta ki játékostársát. A heves érzések mellett a romantika is utat tört magának: Bodnár Gergőnek sikerült újra szerelme közelébe kerülnie.

„Egy lehetőség van, ha beállsz a sorba” – Jani ultimátumot adott Olivérnek


Bár Kiss János sokszor hangoztatta, hogy Németh Olivérnek kell elhagynia a Karagatan törzset, mégis tett neki egy ajánlatot. Ha arra szavaz a Törzsi Tanácson, akit Jani akar, akkor a játékos elintézi, hogy Olivérnek még ne érjen véget a Survivor.

Vivi és Gergő inkább elveszítették volna a játékot, hogy valakit kiszavazhassanak?


A Karagatan törzs tagjai vegyes érzelmekkel várták a Survivor első Védettségi játékát: míg Németh Olivér és Zümrüt Öles Zümi veszélyben érezték magukat, és mindent megtettek volna a védettségért, Bodnár Gergő és Makra Vivien szívesen megváltak volna társaiktól, még ha ez a játék elvesztését is jelenti.

„Nem tudom elfogadni a kudarcot” – Jani elsírta magát, amikor kiállították a törzséből


A Buhawi törzs hatalmas előnyt kapott a Védettségi játékon, ugyanis a másik két törzsből 1-1 túlélő nem vehetett részt a megmérettetésen. A Karagatan kiállítottja különösen nehezen viselte, hogy a kispadról kell végignéznie társai küzdelmét.

Jani tehetetlenül nézte törzse küzdelmét: Ami a legnagyobb hiba volt, az Olivér


A Survivor első Védettségi játéka komoly kihívások elé állította a törzseket. A versenyzőknek nemcsak a kitartásukat, de az összetartásukat is bizonyítaniuk kellett, ami a Karagatannak problémát okozott. A játéknak pedig nagy tétje volt: két törzs is védettséget szerezhetett.

„Megfojtanám az ágyában” – Jani mindenki füle hallatára esett neki Olivérnek


A Survivor első védettségi játékán elszenvedett kudarcuk után a Karagatan tagjai csalódottan vették tudomásul, hogy másnap Törzsi Tanácsot kell tartaniuk. Kiss Jánosban azonban inkább harag és indulat munkálkodott, amit nem is tartott magában, és a többi törzs előtt állt bele riválisába.

Gergő titokban odaadta levelét szerelmének, Nórinak


A védettségi játék után Bodnár Gergőnek lehetősége nyílt arra, hogy átcsempéssze Czupek Nórinak a szerelmeslevelét, amiben a lány iránti érzelmeit szerette volna megerősíteni.

„Most a másik két törzsnek célpont leszünk” – Olivér szerint Jani veszélybe sodorta a Karagatant


A Védettségi játék után is folytatódott a konfliktus a Karagatan törzsön belül: Kiss János továbbra is Németh Olivért hibáztatta a vereségükért, Olivér azonban úgy érezte, hogy játékostársa rossz helyet választott arra, hogy kiadja magából az érzelmeit.

#Survivor#összefoglaló#4. rész#védettségi játék#vita#feszültség

Címlapról ajánljuk