Survivor

Újabb versenyző lett rosszul, az egyik törzs pedig feladta a játékot a Survivorben

rtl.hurtl.hu

2023. október 3. 22:50

A Survivor a zsákmányszerzésen is kemény feladatok elé állította a játékosokat: voltak, akik a feladás szélére sodródtak, mások lehorzsolták az egész testüket, sőt orvosi segítségre is szüksége volt az egyik túlélőnek. A taktikázás kerekei is mozgásba lendültek: a Jarakay a feladást választotta, a Karagatan tagjai pedig máris párbajozni vinnék egyik társukat.

„Pofán lettünk köpve” – mindkét csapat a Karagatan törzs ellen fordult 


A Survivor idei évadában fontos szerepet kap a csapatok közötti generációs különbség, így Joe megszavaztatta, hogy melyik törzs veszítse el egyik emberét a játék első felében. A Buhawi és a Jarakay is a Karagatant választották, amit a kékek egyáltalán nem tartottak igazságosnak, mert úgy érezték, mindkét ellenfelük az adósuk volt.

A Jarakay taktikából feladta a játékot, aminek súlyos következménye lett 


A Jarakay taktikai megfontolásból úgy döntött, hogy kiszáll a játékból, és eldobja a több, mint 100 kilós faltörő kost. A lépéssel azonban nem minden játékos értett egyet, nézeteltérésük pedig tovább súlyosbodott, amikor Joe elmondta nekik, hogy milyen büntetést kapnak az előző napi kihágásukért.

„Át ne törjétek, mert levágom a fejeteket” – Bodnár Gergő folyamatosan hátráltatta saját csapatát 


Bodnár Gergő szerette volna, hogy szerelme, Czupek Nóra csapata nyerje meg a tűzgyújtót, így mindent megtett, hogy megnehezítse saját törzse munkáját a játékban. A jelenlévők közül azonban egyedül párja sejtette, hogy Gergő miben mesterkedik.

Korábián Tamás majdnem feladta, Zümi pedig az egész testét lehorzsolta – kemény játék várt a túlélőkre 


A Survivor második napján újabb játék tette próbára a versenyzőket: egy több részből álló akadálypályán kellett túljutniuk. A túlélők bambuszok alá szorultak, telement az arcuk homokkal, ráadásul a forróság és a fáradtság annyira megviselte őket, hogy a játék utolsó feladatánál Joe kénytelen volt szabályt módosítani.

„Azzal küzdöttem, hogy ne sírjak” – Pusztai Zsombor rosszul lett a játék után 


Pusztai Zsombor tervei veszélybe kerültek, amikor a játék végén rosszul lett, és orvost kellett hívni hozzá. A versenyzőben felmerült a gondolat, hogy a kiszáradás és a napszúrás után a teste nem fogja bírni a megpróbáltatásokat, és számára véget érhet a Survivor.

A Karagatan törzs hatalmas előnnyel lepte meg az ellenfelét 


A játék győzteseként a Karagatan egy extra tűzgyújtót is kioszthatott a két másik törzs között. A kékek egyetértettek abban, hogy kik érdemlik meg jobban az ajándékot, és Bodnár Gergő is örömmel figyelte, ahogy működésbe lépett a terve.

„Segíts nekem, hogy kivigyem párbajozni” – a Karagatan tagjai máris összefogtak saját csapattársuk ellen


A Karagatan törzsben tovább erősödött a széthúzás, és két szövetség is kialakulni látszik: Németh Olivér Bodnár Gergővel és Zümrüt Öles Zümivel találta meg a közös hangot, Kiss János pedig Makra Viviennel fogott össze. A titkos sugdolózások közepette pedig már lehetséges tervek is születtek.

#Survivor#összefoglaló#2. adás#feladás#orvos#rosszullét#zsákmányszerzés#Játék#szavazás

Címlapról ajánljuk