Survivor

Honnan ismerheted Széphalmi Júliát?

rtl.hurtl.hu

2021. augusztus 26. 8:00

Széphalmi Júlia, akit sokan csak Juliskaként ismernek, a celebek seregét erősíti majd az augusztus 30-án elrajtoló, minden eddiginél keményebb Survivorben. Íme egy kis összefoglaló arról, hogy ki is ő, és mit érdemes tudni róla!

A 29 éves Széphalmi Juliska táncművészként dolgozik a Madách Színházban. Itt ismerte meg egykori férjét, Sánta Lászlót, akivel családot alapítottak. Egy közös gyermekük született, Lacika, aki immár 5 esztendős.

A sztárpár a 2018-as Nyerő Párosban mérettette meg magát, ekkor váltak országszerte ismertté. Bár végül nem ők nyertek, akkor úgy nyilatkoztak, hogy nagyon jót tett a műsor a kapcsolatuknak.
 

 

Juliskát később A Konyhafőnökben láthattuk viszont piros kötényben, ahol egészen a középdöntő második napjáig menetelt Rácz Jenő csapatában. A fiatal táncművész ezzel bebizonyította, hogy a konyhában legalább annyira megállja a helyét, mint a színpadon. Ráadásul saját bevallása szerint lelki fejlődésen is keresztülment a verseny során.

2020 őszén azonban sokkoló hír járta be a magyar sajtót: Juliska és Sánta Laci bejelentették, hogy külön utakon folytatják. A celebkatona így nyilatkozott akkor a válásról:
 

 

Juliska új lakásba költözött kisfiával, miután eladták Sánta Lacival közös családi házukat.

Idén nyáron azonban Juliska komoly sérülést szenvedett a Jézus Krisztus Szupersztár főpróbáján Szegeden. Elszakadt a keresztszalagja a térdében, így 8 hónap pihenőre kényszerült. Szerencsére, a Survivor még az év első felében leforgott, így ő is harcba tudott szállni celebtársaival a civilek ellen!

Augusztus 30-tól nézd minden hétköznap este 21:20-tól a Survivort az RTL Klubon! Te kinek szurkolsz, a celebeknek vagy a civileknek?

#Survivor#survivor 2021#széphalmi júlia#celeb#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk