Survivor

Survivor kisokos: minden, amit a túlélő show-ról tudnod kell!

rtl.hurtl.hu

2021. február 4. 13:40

Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a Survivorről!

Mi az a Survivor?

A Survivor egy valóságshow, melyben a cél a túlélés, a győzelem és az ezzel járó nyeremény megszerzése. A műsorban a versenyzők távol a civilizációtól, nomád körülmények között élnek egy egzotikus szigeten önként vállalt száműzetésben. A túlélésük érdekében maguknak kell gondoskodniuk a megkapott fejadagokon (rizs és bab) túli élelem megszerzéséről, a túléléshez szükséges tűz meggyújtásáról, valamint a menedéképítésről, ami védelmet nyújt a természet viszontagságaival szemben.

„A Survivor talán a legkeményebb kereskedelmi tévés televízióműsor. Célja a szórakoztatás, de ha a szórakoztatásnak van komoly oldala, akkor a Survivor ezt a komoly oldalt mutatja meg.” - nyilatkozta Nyári Gábor, a 2021-es Survivor kreatív producere.

A játékosok törzsekbe rendeződve szállnak harcba egymással nem csupán fizikai, de mentális megmérettetéseken is. A zsákmányszerzések során élelmet és a túlélést segítő eszközöket nyerhetnek, míg a védettségi játék biztosítja számukra, hogy minél tovább a szigeten maradhassanak. A játék végén azonban csak egy maradhat, aki mind mentálisan, mind fizikailag is a legjobbnak bizonyul.

Tehát a Survivor egyszerre egy ügyességi és taktikai játék, az általános fizikai rátermettségen túl kemény mentális erőproba is. Valamint egy életre szóló kaland tele izgalommal, kihívásokkal.

 

Nézd meg a Fókusz riportját, melyben a korábbi évadok túlélői elmesélik a Survivorben átélt élményeiket!
 

 

A Survivor története

A műsor története 1992-re nyúlik vissza, Charlie Parsons brit tévés producer ekkor álmodta meg a formátumot, amit azóta közel ötven ország átvett. Töretlen népszerűségét pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az USA-ban tavaly már a 40. évad is lement több tízmilliós nézettséget tudva magáénak.

Magyarországon a tervek szerint idén a Survivor ötödik évada kerül képernyőre.

 

Miben lesz más az idei évad?

A 2021-es szériában továbbra is két törzs küzd meg egymással, de az egyik szigeten celebek, hírességek indulnak harcba a civilekkel szemben.

„Sem a hírességeknek, sem a civileknek nem lesz könnyebb dolguk, mint a korábbi évadokban!” – fűzte hozzá a műsor kreatív producer.

Ráadásul az idei évadban új műsorvezető is debütál Joe személyében, aki már készült a korábbi évadokból is, hogy minél jobban el tudja látni a feladatát.

 

Íme Joe legfontosabb tanácsai a jelentkezőknek!
 

 

Miért vágj bele?

Most végre megtudhatod, hogy nehéz helyzetben mennyire számíthatsz magadra, az erődre - mind fizikailag, mind mentálisan. Fontos tudnod, hogy ez egy komoly játék, komoly nehézségekkel, de ha itt bizonyítasz, mindenki tudni fogja, hogy mennyire kitartó és kemény vagy. A Survivor a kitartás és az ész próbája. Egy önismereti belső utazás, örök életre szóló kaland és tanulság. Senki se bánta meg, aki eddig belevágott és mindenki más emberként tért haza.


Kedvet kaptál és érzed magadban a vágyat, hogy szembenézz új kihívásokkal? Meguntad a home office-t? Ilyen kalandban sehol máshol nem lesz részed, ráadásul a győztes 20 millió forintot vihet haza!
 

Jelentkezz: https://rtl.hu/rtlklub/survivor/jelentkezz
 

 

#Survivor#kisokos#tudnivalók#túlélő show#2021#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk