Survivor

Best of Survivor - Ezek voltak a 2. hét legemlékezetesebb pillanatai!

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 10. 18:00

Véget ért a Survivor második hete is. Mutatjuk, hogy nekünk mik voltak a kedvenc pillanataink a legutóbbi epizódokból!

1. Emlékszel, amikor Gergő, Benedek, Gergely és Zoli bevetették magukat a tengerbe, hogy halat és rákot fogjanak vacsorára? Az életüket is kockára tevő srácok végül szégyenkezve, üres kézzel tértek vissza a lányokhoz, akik mindeközben fát aprítottak, tüzet gyújtottak és megfőzték a vacsorát is...
 


2. Egy másik kedvencünk, amikor a Buwaya arra ébredt reggel, hogy a dagály teljesen kimosta a partot, és ráadásul a hajójukat is magával sodorta a víz.
 

Nézd meg, hogyan szerezte vissza a tutajt a piros csapat!
 


3. A harmadik védettségi játék előtt Lilla A dzsungel könyve nyitányát énekelte el az Ibon törzsnek, abban bízva, hogy ez ösztönzőleg hat majd rájuk, és végre megnyerik a védettségi totemet. (És azt láttad, amikor Lilla Az oroszlánykirály főcímdalával ébresztette társait?)
 


4. Iliász és Krisztián mindig együtt indultak kókuszvadászatra, ám egyik alkalommal nem a megszokott zsákmánnyal tértek vissza. A két srác a puszta kezével kapdosta ki a halakat a közeli patakból!
 

Ha nem hiszed, bizonyosodj meg róla a saját szemeddel!
 


5. Egy veterán katona személyében új játékos érkezett az Ibon törzsbe, akit azonnal vezetőjének választott a Happy Camp. Amit aztán jól meg is bántak...
 


Itt tudod visszanézni az eddigi részeket:
(kattints annak a résznek a sorszámára, amit szeretnél megnézni)

1. rész

 

Ne feledd, jövő héten folytatódik a Survivor! Kapcsolj minden hétköznap 19 órakor az RTL Klubra! Addig is íme egy kis előzetes a következő epizódból:
 

#Survivor#best of#legjobb#legemlékezetesebb#legviccesebb#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk