Survivor

Védettség a Survivorben

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 31. 15:00

Védettséget totemmel, amulettel és nyaklánccal szerezhetnek a játékosok. Ha nem vagy benne biztos, hogy melyik mit jelent, olvasd el összefoglalónkat!

A védettségi totemet az a törzs nyeri, amelyik a védettségi játékon jobban teljesít. Ekkor a győztes csapatnak nem kell Törzsi Tanácsot tartania, szemben a vesztesekkel, akiknek ki kell szavazniuk egy valakit maguk közül.


Nézd meg az első védettségi játékot!
 


A védettségi amulett ezzel szemben a Törzsi Tanácson használható fel a szavazatok érvénytelenítésére. A különbség a totem és az amulett között, hogy míg az előbbi a teljes törzs számára elhozza a biztonságot, addig az amulett csak egy személyt ment meg a kiesés veszélyétől. Sőt, nehéz fizikai erőpróbán sem kell részt venni az elnyeréséhez, elég hozzá alaposan átkutatni a szigetet, az amulett ugyanis elrejtve várja, hogy megtalálják. Aki megleli, az felhasználhatja saját védelmére vagy akár valamely társának megmentésére is, és joga van hozzá, hogy eltitkolja társai elől, minek került a birtokába.


Így készült Nóri kamu amulettje:
 


A Törzsek Háborúja után kezdetét veszi a Túlélők Harca, mely során a védettségi játékot megnyerő játékos megkapja a védettségi nyakláncot. A nyaklánc tulajdonosa védett, vagyis rá nem lehet szavazni a Törzsi Tanácson.

#Survivor#amulett#totem#védettség#nyaklánc#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk