Survivor

Törzsek Háborúja: Buwaya vs. Ibon

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 30. 16:50


 

A Survivor első napján egy tutajversenyt követően egy lakatlan szigeten kötöttek ki a játékosok. A győztes csapat tagjai, élen Ferenccel, már a játék legelején úgy döntöttek, hogy különcködnek a többiektől. Zoli kezdeményezésére a többiek ugyan nyitottak volna feléjük, ők mégis inkább elzárkóztak a barátkozástól és a közös tűzgyújtástól. Ekkor még nem sejtette Feri, hogy nem ez lesz a csapatok végső felállása. Mindez csupán másnap derült ki, amikor zsákmányszerzésre indultak a versenyzők. Istenes Bence ekkor hirdette ki a Törzsek Háborúját, és két törzsre osztotta a 16 játékost. Megalakult az Ibon és a Buwaya. Az Ibon törzsbe Gergő, Gergely, Nóri, Anita, Benedek, Klaudia, Zoli és Lilla tartoznak, míg a Buwayát Ferenc, Szandra, Bálint, Barbara, Iliász, Bianka, Krisztián és Adri alkotja.
 

 

Ibon: a sárga csapat Happy Campnek hívja magát, és ők a demokratikus elvek szerint próbálnak élni. A szó eredeti jelentése madár.

Buwaya: a piros csapatot a rendezettség és a fegyelem jellemzi. A szó eredeti jelentése krokodil.

Az első zsákmányszerzésen a pirosak, vagyis a Buwaya győzedelmeskedett, jutalmuk pedig egy tűzgyújtó volt. Ez óriási előnyt jelentett Ferencék számára, így azonnal hozzáláttak a tűzgyújtáshoz és a menedéképítéshez. Szemben az Ibonnal, a Buwaya játékosai a munkát megosztva már az első együtt töltött napon otthonossá tették szigetüket és meleg étellel búcsúztatták a fáradalmakat. A sárga Ibon törzs tagjai azonban nem haladtak ilyen ütemben. A probléma forrása kezdetben a ponyva funkciójának eldöntése volt, majd ezt tetőzte, hogy a csapat egyik fele a tűzgyújtás helyett inkább a közeli édesvízi tóban való csobbanást választotta. A két törzs közötti különbség tehát már az első napon élesen kiütközött.
 


A következő napon védettségi játékban mérték össze erejüket a versenyzők. Bár a játék elején úgy tűnt, hogy az Ibon esélyes a győzelemre, a Buwaya megfordította az állást, ám ezúttal nem csak az elismerést zsebelték be, hanem egy védettségi totemet is, ami megóvta őket a Törzsi Tanácstól. Istenes Bence vigaszdíjként egy tűzgyújtóval lepte meg a sárgákat, akik így végre tűzhöz és főtt rizshez jutottak. Azonban ez sem szabott gátat a törzsön belüli konfliktus kialakulásának. Az Ibon kétfelé szakadt: Zoli, Nóri és Gergely ugyanis azt gondolták, hogy Anita, Benedek és Gergő miatt vesztették el az utolsó játékot. Mivel vészesen közeleg a törzsi tanács, ahol egy játékostól búcsút vesznek a versenyzők, így kezdetét vette a taktikázás. Vajon sikerül Nóriéknak megfűzniük Lillát, hogy szavazzon az "ellenségre"?
 


Ma este 19 óra után kiderül! Kapcsolj az RTL Klubra a Survivor harmadik epizódjáért!

Az eddigi részeket itt tudod visszanézni: kattints!

#Survivor#törzsek#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk