Sport

Megkéselték a Barcelona focistájának édesapját

rtl.hurtl.hu

2024. augusztus 15. 8:32

A Barcelona és a spanyol válogatott 17 éves tehetségének édesapját szerda este a katalán fővárosban, egy parkolóban érte a támadás – súlyos állapotban került kórházba.

Egy parkolóban késelték meg Munir Naszrauit, az FC Barcelonában futballozó Lamine Yamal édesapját szerda este a katalán főváros Mataró nevű negyedében – írja a La Vanguardia alapján a Nemzeti Sport.

A lap szerint a férfit a badalonai Can Ruti kórházba szállították súlyos, de nem életveszélyes állapotban. A legfrissebb információk szerint Yamal édesapját már ki is engedték a kórházból, otthon lábadozhat.

A katalán rendőrség megkezdte a nyomozást, és több szemtanút is kihallgatott, de egyelőre nem erősítették meg, hogy pontosan mi zajlott le a parkolóban. A spanyol sajtó úgy tudja, a késelésre egy korábbi konfliktussal kapcsolatos „leszámolás” keretében kerülhetett sor.

A 17 éves Lamine Yamal jelentősen hozzájárult a spanyol futballválogatott idei Eb-győzelméhez, már most úgy emlegetik, mint Messi és Ronaldo utódját. A fiatal tehetséget a Fókusz is bemutatta július közepén:


Nyitókép: Jean Catuffe / Getty Images

 

#Sport#balesetl-bűnügy#lamine yamal#édesapa#megkéselték#késelés#fc barcelona#barcelona

Címlapról ajánljuk