Sport

Orosz Pál: Már tisztelet övezi a Ferencvárost

rtl.hurtl.hu

2024. augusztus 5. 15:30

Egyelőre a Midtjylland elleni párharc a legfontosabb, Orosz Pál két nagyon nehéz mérkőzésre számít a dán bajnok ellen. Ha a csapat sikerrel veszi az akadályt, jöhet akár a Slovan, akár az APOEL, a Fradi készen áll majd a meccsekre.

Ahogy arról már beszámoltunk, ha túljut a Ferencváros a dán Midtjylland csapatán a selejtező harmadik fordulójában, akkor a szlovák Slovan Bratislava és a ciprusi APOEL párharcának győztesével játszhat a labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblájáért. Ha így lesz, azokat a meccseket az RTL+-on láthatják.

Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója a hétfői sorsolás helyszínéről, a svájci Nyonból nyilatkozott telefonon az RTL-nek. Mint mondta, egyelőre a Midtjylland elleni párharcra koncentrálnak, nagyon nehéz két mérkőzés vár a csapatra. 

Nagyon jó csapat, nagyon jó játékosokkal, nem véletlenül nyerte meg a dán bajnokságot.
 

Ha a Ferencváros túljut a dánokon, akkor szlovák vagy dán riválissal találkozik majd – mindkét nemzet válogatottja a legjobb 16 közé jutott az idei Európa-bajnokságon. Orosz Pál elmondta, hogy ebben az esetben bármelyik csapat jöjjön, alaposan felkészülnek belőle.

A Slovant elég jól ismerjük, de természetesen ugyanúgy fel kell térképezni, mint az APOEL-t. A sorsolás után beszélgettem a ciprusiakkal, mert nagyon jóban vagyunk. Nem azt mondom, hogy esélyesként tekintenek ránk, de azért most már tisztelet övezi a Ferencvárost.


Nyitókép: fradi.hu

#Sport#labdarúgás#BL#bajnokok ligája#ferencváros#ftc#orosz pál#UEFA

Címlapról ajánljuk