Sport

Műanyag zsákba csavarva találták meg a kézilabdázó holttestét

rtl.hurtl.hu

2024. július 22. 16:32

A DVSC egykori kézilabdázóját egy nagymegyeri családi házban találták meg holtan a rendőrök.

Egy nagymegyeri családi házban találták meg a múlt hét szerdán eltűnt kézilabdázó, Simsik Cynthia holttestét – írja a Paraméter.sk.

A korábban több magyar csapatban is játszó Simsik eltűnését öt napja jelentették a rendőrségen a hozzátartozói. A Startitupnak az áldozat apja elmondta, kapott egy hibátlanul megírt üzenetet a lányától, amiben az állt, hogy véget akar vetni az életének. Az apa szerint azonban nem úgy tűnt, mintha a lánya írta volna. Utána a lakhelyére sietett Nagymegyerre, de ott csak a nő barátját találta. Ő azt mondta, hogy nincs otthon Cynthia, majd a keresésére indultak.

Végül a rendőrök találták meg. Az édesapa szerint Cynthia barátja azt mondta a rendőröknek, hogy a nő felakasztotta magát. Amikor észrevette, megijedt, leszedte őt, műanyag zsákba csavarta, majd a háznál lévő aknába tette, később pedig visszavitte a házba – mondta a férfi.

Simsik Cynthia több magyar csapatban is kézilabdázott, a DVSC-ben, a Dorogban, a Szombathelyi Haladásban és a Csurgóban is. A 24.hu szerint 371 mérkőzésen összesen 1730 gólt dobott Magyarországon.

Nyitókép: DVSC Schaeffler

#Sport#simsik cyntia#kézilabda#meghalt#holttest#szlovákia#nagymegyer

Címlapról ajánljuk