Sport

Szoboszlai Dominik üzent a szurkolóknak: Nagy dolgok várnak még ránk

rtl.hurtl.hu

2024. június 28. 12:50

A magyar válogatott számára a csoportkör jelentette a végállomást az Európa-bajnokságon, igaz, a továbbjutásra sokáig volt esély, a matek nem állt a csapat mellé. A kiesés után Szoboszlai Dominik először nyilvánult meg a közösségi média oldalán.

Marco Rossi a válogatott utolsó Európa-bajnoki sajtótájékoztatóján, csütörtökön értékelte a magyar csapat teljesítményét. A szövetségi kapitány elmondta, hogy alapvetően csalódottak az eredményt illetően és véleménye szerint a Svájc elleni vereség és egyes játékosok formánkívülisége okozta elsősorban a kiesést.

Pénteken a válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik is reagált a válogatott Eb-szereplésére.

A cél a továbbjutás volt. Akartuk, küzdöttünk érte és nagyon közel voltunk, de végül sajnos nem sikerült a legjobb 16. Büszke vagyok a csapatra, mert nem adtuk fel, szó szerint az utolsó percig harcoltunk. Mindenkinek köszönjük az óriási támogatást, hogy mindig mellettünk vagytok! Megyünk tovább, mert nagy dolgok várnak még ránk! Magyarok!


– írta Instagram posztjában Szoboszlai.


A szurkolóknak Nagy Ádám is üzent a közösségi média oldalán. „Nem sikerült a továbbjutás, de Ti végig mellettünk voltatok. Fantasztikus hangulatot varázsoltatok a stadionokba. Köszönünk mindent! Ősszel újult erővel találkozunk és folytatjuk!” – írta a magyar csapat középpályása.

A válogatott védője, Kerkez Milos is megköszönte a szurkolást. „Nagyon büszke vagyok, hogy a magyar színekben játszhattam az Európa-bajnokságon. Sajnos kiestünk, de mindenkire büszke vagyok, főleg a szurkolókra, akik hatalmas lendületet adtak minden meccsre. Találkozunk az új kalandok során!” – írta Kerkez, aki iránt állítólag több nagy klub, köztük a Manchester United is érdeklődik.


A magyar válogatott legközelebb szeptember játszik majd tétmérkőzést, amikor megkezdi szereplését a Nemzetek Ligája 2024/2025-ös kiírásában. Magyarország ellenfelei a sorozatban Németország, Hollandia és Bosznia-Hercegovina lesz.

Nyitókép: Reuters

#Sport#foci#foci-eb#magyar fociválogatott#szoboszlai dominik#Nagy Ádám#kerkez milos

Címlapról ajánljuk