Sport

Charlie műfajteremtő jegyzetet írt Varga Barnabás sérüléséről

rtl.hurtl.hu

2024. június 25. 19:27

Horváth Charlie énekes szerint  tizenegyest kellett volna ítélni amikor a skót játékos letarolta Varga Barnabást – szerinte egy kapus nem jöhet ki így.

Varga Barnabás a skótok elleni sorsdöntő mérkőzés második félidejében szenvedett súlyos sérülést, mentővel szállítotték kórházba. A labdarúgó arccsontja több helyen is eltört, agyrázkódást szenvedett, meg kellett műteni. 

A Blikkre Horváth Charlie írt jegyzetet a meccsről, illetve Varga Barnabás brutális sérüléséről. Beszámolója szerint a skótok elleni mérkőzést otthon nézte fiával és az unokájával. 

Amikor Csoboth Kevint beállították, tudtam, hogy gólt fog lőni, mondtam is az unokámnak, hogy be fog találni. A futballban nagyon fontos a gyorsaság, márpedig benne megvan ez a képesség

– írta. Varga Barnabásnak mielőbbi felépülést kívánt. 

Ha továbbjutunk, nagyon fog hiányozni a folytatásban. Véleményem szerint egyébként az esetnél tizenegyest kellett volna ítélni a mieink javára, szerintem egy kapus nem jöhet ki így, katasztrófa volt, amit csinált a skót játékos. Remélem, hogy bocsánatot kért legalább Barnától...

– magyarázta az énekes, aki szerint a torna legnagyobb esélyesei a spanyolok és a portugálok. 

Nyitókép: Kovács Tamás / MTI, Illyés Tibor / MTI

#Sport#charlie#horváth charlie#foci-eb#varga barnabás

Címlapról ajánljuk