Sport

Fotót tettek közzé a drámai sérülése után lábadozó Varga Barnabásról

rtl.hurtl.hu

2024. június 25. 14:23

Varga Barnabást vasárnapi súlyos sérülése után hétfőn megoperálták. A szakmai stáb néhány tagja, köztük Marco Rossi szövetségi kapitány, valamint a játékosok képviseletében Botka Endre látogatta meg a stuttgarti kórházban lábadozó Vargát. 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Varga Barnabás a skótok elleni sorsdöntő mérkőzés második félidejében szenvedett súlyos sérülést. Esését követően percekig nem lehetett tudni, milyen állapotban van a játékos, ápolása során ugyanis a protokollnak megfelelően ponyvákkal takarták a földön fekvő Vargát.

Miután a helyszíni ellátás megtörtént, Varga Barnabást mentővel kórházba szállították. Az MLSZ másnap adott tájékoztatást állapotáról, miszerint agyrázkódást szenvedett, és több helyen is eltört az arccsontja, amit hétfőn műtétileg hoztak helyre.


A magyar támadó a hírek szerint szerdáig még a kórházban marad, de egy nappal a műtét után látogatói érkeztek a Magyar Labdarúgó Szövetség küldöttségéből. A lábadozó játékos a baleset óta először találkozott Marco Rossival, valamint Ferencváros-beli csapattársával, Botka Endrével.

Nyitókép: AFP

#Sport#foci#foci-eb#magyar fociválogatott#varga barnabás#marco rossi#sérülés

Címlapról ajánljuk