Sport

Jürgen Klopp szerint Szoboszlai Dominik kemény időszakon esett át

rtl.hurtl.hu

2024. március 7. 6:24

Szoboszlai Dominik felépülését nem lehetett siettetni.

Kemény időszakon van túl Szoboszlai Dominik – nyilatkozta Jürgen Klopp a Sparta Praha elleni Európa-liga-nyolcaddöntő előtti sajtótájékoztatón az M4 Sport  stábjának, írja a hvg.hu.

Mint arról beszámoltunk, Szoboszlai sérüléssel kezdte az évet, a magyar játékost a Newcastle elleni mérkőzésen cserélték le, miután combizomsérülést szenvedett.

„Nem olyan jellegű volt a sérülése, ami mindennapos fájdalommal jár, viszont nem volt szabad siettetnünk a visszatérését. Igazából két-három héttel ezelőtt már elkezdhette volna az edzéseket a csapattársakkal, de az orvosi stáb minden tagja azt tanácsolta, hogy legyünk óvatosak, ezért így tettünk” – idézi a portál a német edzőt.

Jó, hogy visszatért, a legutóbbi bajnokin néhány percet már játszott is, most pedig itt van a keretben. A többit majd meglátjuk

– fogalmazott Klopp.

A Fókusz kétszáz magyar Liverpool-szurkolóval énekelte együtt a világ legismertebb focihimnuszát. Tudták, hogy a dal története Magyarországra vezet? Kiderül, mi köze van a Pál utcai fiúkat író Molnár Ferencnek a dalhoz:


Nyitókép: Szoboszlai Dominik a Nottingham Forest - Liverpool FC mérkőzésen 2024. március 2-án Fotó: MTI/AP/Rui Vieira

#Sport#Jürgen Klopp#szoboszlai dominik#liverpool#futball#foci#labdarúgás

Címlapról ajánljuk