Sport

Szoboszlai Dominik sérülés miatt nem tud játszani

rtl.hurtl.hu

2024. január 5. 12:53

Szoboszlai Dominik combizomsérülése miatt kihagyja a Liverpool labdarúgócsapatának következő két kupamérkőzését.

Sérüléssel kezdte az évet Szoboszlai Dominik, akit a Newcastle elleni hétfői mérkőzésen cseréltek le, miután a combját fájlalta. A Liverpool edzője, Jürgen Klopp akkor azt mondta, hogy még nem tudják milyen mértékű a sérülése.

Pénteki sajtótájékoztatóján Klopp megerősítette, hogy Szoboszlai megsérült, és hozzátette, emiatt nem tud majd pályára lépni a Liverpool két kupamérkőzésén. Klopp az MTI tudósítása szerint közölte:

Megerősítem, hogy Dominik valóban sérült. Ugyanakkor nagyon pozitív, nincs sok fájdalma, de várnunk kell egy kicsit, így nincs esély, hogy vasárnap, vagy szerdán pályára lépjen.

A Premier League-ben éllovas Liverpool vasárnap az Arsenal vendége lesz a 32 közé jutásért az FA Kupában, míg jövő szerdán a Fulhamet fogadja a Liga kupa elődöntőjének első felvonásán.

A klub honlapjának beszámolója szerint a német szakember abban reménykedik, hogy a két találkozót követően visszatérhet a magyar válogatott csapatkapitánya, de még nem tudja ezt biztosan.

Nyitókép: Szoboszlai Dominik a Liverpool és a Newcastle United január 1-ei mérkőzésén. Fotó: Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images

#Sport#szoboszlai dominik#sérülés

Címlapról ajánljuk