Sport

Bepanaszolták a Red Bull Forma-1-es csapatfőnökét, Christian Horner „marhaságnak” tartja a vádakat

rtl.hurtl.hu

2024. február 5. 15:26

Vizsgálatot indított a Red Bull az egykori Spice Girl, Geri Halliwell férje ellen.

Vizsgálat indult a Red Bull Forma-1-es csapatfőnökével, Christian Hornerrel szemben, miután panaszt tettek rá „helytelen viselkedés” miatt, amit a megjelent cikkek nem részleteztek. A BBC azt írja, hogy a Red Bull közlése szerint „rendkívül komolyan” veszi a panaszban foglaltakat, az ötvenéves Horner viszont tagadja a vádakat.

Miután tudomást szerzett a közelmúltban tett bizonyos állításokról, a vállalat független vizsgálatot indított

– áll a Red Bull közleményében, amely szerint a vizsgálatot szakjogász bevonásával végzik. Hozzátették, hogy egyelőre nem kommentálhatják bővebben az ügyet.

A Daily Mail úgy tudja, hogy Hornert, akinek felesége az egykori Spice Girl Geri Halliwell, a csapat egyik férfi alkalmazottja panaszolta be túlzottan kontrolláló viselkedés miatt. Azt írják, hogy a sportágban szexuális természetű vádak is felmerültek Hornerrel szemben, erre azonban nincsenek bizonyítékok. A brit lap megkeresésére Horner „marhaságnak” nevezte a vádakat.

Mint arról tavaly beszámoltunk, a Red Bull versenyzője, Max Verstappen Hungaroring-győzelemért járó trófeája után egy újabb trófea is összetört az ünneplés során. A Reggeliben a Herendi Porcelánmanufaktúra vezérigazgatója beszélt a trófea elkészítésének kulisszatitkairól:


Nyitókép: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

#Sport#forma-1#red bull#christian horner#vizsgálat#geri halliwell

Címlapról ajánljuk