Sport

Marco Rossi elárulta, ki lehet az új Szoboszlai

rtl.hurtl.hu

2023. december 31. 15:34

A magyar válogatott szövetségi kapitánya szerint hamarosan további játékosok érnek fel arra a szintre, ahol Szoboszlai tart.

Évzáró interjút adott a Molcsapat.hu-nak Marco Rossi. A magyar labdarúgóválogatott csapatkapitánya elmondta, hogy „nagyon sok technikailag kifejezetten jó játékos van Magyarországon, akik közül sajnos kevesen ütik meg a kellő szintet a többi játékelemben.”

Marco Rossi ugyanakkor hozzátette, hogy hamarosan további játékosok érnek fel arra a szintre, ahol Szoboszlai Dominik tart:

Nagyon kíváncsian várom [Sallai] Roli következő lépését, szerintem eljutott arra a szintre, hogy egy jobb csapatban is megállja a helyét. Biztos vagyok benne, hogy bárhol folytatja, nem fog csalódást okozni. Az sem kétséges számomra, hogy Séfi [Schäfer András] is képes lesz a legmagasabb szinten teljesíteni, ha az egészségi állapota engedi.

Nyitókép: Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott játékosa a harmadik gól után a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Montenegró mérkőzésen a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás

#Sport#marco rossi#szoboszlai dominik#labdarúgás#foci#futball

Címlapról ajánljuk