Sport

A Chelsea egykori edzője visszautasította egy klub ajánlatát, hogy színész lehessen

rtl.hurtl.hu

2023. november 7. 9:21

Prioritások.

A Chelsea egykori asszisztense, Henk ten Cate állítólag visszautasította az Ajax állásajánlatát, hogy egy tévésorozatban szerepelhessen, írja Talksport. A legendás holland csapat nemrég menesztette Maurice Steijnt, miután az idei szezonban hét meccsen mindössze öt szereztek az Eredivisiében (a holland elsőosztályban).

A 36-szoros bajnokcsapat a tabella alján ál, rége nem volt ilyen rossz idényük. A csapatot jelenleg ideiglenesen John van 't Schip irányítja. Az oldal szerint a klub megkereste Henk ten Cate-t, aki elutasította az ajánlatot, mert egy sorozatban akart inkább szerepelni.

Az egykori edző egy bűnügyi sorozatban, a Sleepersben fog főfelügyelőt alakítani tíz epizódon keresztül. A forgatásokat ezek szerint nem tudta volna összeegyeztetni az edzősködéssel, ezért inkább visszadobta az ajánlatot. 

A Sleepers egyébként már megélt egy évadot, most a második évadra csatlakozna be az egykori edző, aki Avram Grant mellett irányította a Chelsea-t 2007-től, ahova egyébként pont az Ajaxtól érkezett. A csapat abban az évben bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe, ahol kikaptak a Manchester Unitedtől.

A finálé után Grant-et elküldték a londoni kékektől, ekkor Ten Cate is távozott az izraeli menedzserrel együtt.

Nyitókép: Getty Images

#Sport#Chelsea#tv#dráma#sorozat#Henk ten Cate#edző

Címlapról ajánljuk