Sport

Magánrepülő, 25 szobás villa, 8 luxusautó sofőrökkel – Neymart elképesztő feltételekkel kapták meg a szaúdiak

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 16. 21:38

Sajtóértesülések szerint 100 milliós fizetése mellé további gáláns juttatásokat kap a brazil csatár Szaúd-Arábiában, például minden közösségi médiás posztjáért, amiben az országot népszerűsíti, félmillió eurót ajánlottak neki.

Kedden jelentette be a szaúdi bajnokságban szereplő al-Hilal labdarúgócsapata, hogy leszerződtette Neymart. Bár az arab klub nem hozta nyilvánosságra az átigazolás részleteit, sajtóértesülések szerint – a bónuszokat nem számítva – 78 millió euró körüli összegért szerezte meg a brazil válogatott csatárt a Paris Saint-Germaintől.

A klub évi 100 millió eurós fizetést folyósít Neymarnak, akinek igen jelentős igényei voltak. A Sun szerint a következő extrákat kérte a 31 éves támadó:

  • magánrepülő,
  • 25 szobás villa, 40 méteres medencével, három szaunával,
  • 5 fős személyzet,
  • kedvenc márkája mindig töltse meg a hűtőszekrényét italokkal,
  • nyolc autó (például Bentley Continental GT, Aston Martin DBX), amiket ő és hozzátartozói használhatnak,
  • sofőr, aki az év minden napján éjjel-nappal elérhető a csatár számára, valamint a hozzátartozóinak is.

A klub azt is felajánlotta neki, hogy minden olyan közösségi médiás bejegyzés után, amelyben Szaúd-Arábiát népszerűsíti, félmillió eurót kap.

A nyári átigazolási szezonban számos futballsztár szerződött a szaúdi bajnokság csapataihoz, így Cristiano Ronaldo után többek között Sadio Mané, Karim Benzema, Fabinho, Jordan Henderson, Rijad Mahrez és Roberto Firmino is.

Nyitókép: Majama Kimimasza/MTI/EPA

 

 

 

 

#Sport#neymar#szaúd-arábia#al-hilal

Címlapról ajánljuk