Sport

Orbán Viktor kötélbarátja úgy megvágja a Fehérvár FC költségvetését, hogy már ebédet sem kapnak a játékosok

rtl.hurtl.hu

2023. július 7. 14:18

És reggeli sem jár.

A Fehérvár FC épp, hogy bent tudott maradni az élvonalban, de úgy látszik, hogy Garancsi István tulajdonos türelme elfogyott a klubbal kapcsolatban. A Mol még júniusban jelentette be, hogy nem szponzorálja tovább a csapatot. A névadó szponzor távozása után nehéz helyzetbe került a csapat, ezt még a Fehérvár lengyel edzője, Bartosz Grzelak is szóvá tette.

Nem lesz edzőtáborunk, sőt az előző szezonban volt reggeli és ebéd is az edzések után, most ez nem lesz. A tulajdonos kénytelen megszorításokat eszközölni

idézi Grzelakot a Csakfoci.hu. Az edző továbbá megjegyezte, hogy a megvágott költségvetés ellenére van arra vonatkozó tervük, hogy hogyan építsék újjá a csapatot.

Korábban sok külföldi labdarúgónk volt, most fiatal magyarokra akarunk alapozni.

– jegyezte meg a Fehérvár edzője.

A háborúra hivatkozva rendelte el a kormány, hogy továbbra is Garancsi István cége kezelje a lámpaoszlopokra függesztett reklámokat a fővárosban. A korábbi, május végén lejáró szerződést a veszélyhelyzetre hivatkozva, rendelettel hosszabbították meg:


Nyitókép: Orbán Viktor miniszterelnök és Garancsi István a Debreceni VSC - Rosenborg mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2015. július 30-án. – Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI

 

#Sport#fehérvár fc#garancsi istván#orbán viktor#költségvetés

Címlapról ajánljuk