Sport

Videó: Így csapta falnak a Porschéját Michael Fassbender a 24 órás versenyen

rtl.hurtl.hu

2023. június 11. 16:56

A szerelők sem tudták összefoltozni az X-Men és az Alien-filmek sztárjának kocsiját, amely a Le Mans-i versenyen tört össze.

Ismét elindult a Le Mans-i 24 órás autóversenyen Michael Fassbender, a X-Men, az Alien-filmek, a Szégyentelen és a Becstelen Brigantyk sztárja, ám nagyjából négy órával a verseny vége előtt megcsúszott egy kanyarban, és Porsche 911-es autójával a gumifalba csapódott, alaposan ripityára törve a járművet, írja az Eurosport.


A német-ír színész vissza tudta imádkozni a boxba az autót, de ott a szerelők közölték vele, hogy azt már nem tudják rendbe hozni a verseny hátralevő részére, így a színész arra kényszerült, hogy feladja a tornát. Fassbender a Proton Competition csapatával indult, az osztrák Richard Lietz és az észt Martin Rump volt a váltótársa.

A tavalyi autóverseny kevesebb gonddal járt a sztár számára: akkor háromszor csúszott ki, de be tudta fejezni azt. Ekkor a 62 indulóból az 51. helyen fejezte be a Le Mans-t. A 46 éves színésznek gyerekkori álma volt, hogy indulhasson a Le Mans-i 24 órás versenyen. Négy évig készült arra, hogy ez összejöjjön neki, korábban alacsonyabb kategóriájú szériákban versenyzett.

Az Eurosport videót is megosztott arról, ahogy a – szemei alapján – már elég fáradt Fassbenderrel megtörténik a baleset:

Nyitókép: AP Photo / Daniel Cole

#Sport#michael fassbender#le mans#verseny#karambol

Címlapról ajánljuk