Sport

Nyomoznak az angol focista ellen, mert a vád szerint egy meccs közben beledugta „egy vagy több ujját” ellenfele ánuszába

rtl.hurtl.hu

2023. január 22. 15:32

A sport nem szerelem és nem háború, hogy mindent szabadjon.

Nyomoznak egy nottinghamshire-i focista ellen, mert a vád szerint egy január 8-i meccsen „egy vagy több ujját” is az egyik ellenfele ánuszába döfte, írja a Notthinghamshire Live. Az incidens állítólag egy vasárnapi amatőr meccsen történt.

A helyi futballszervezet egy kiszivárgott üzenetváltás szerint tanúkat keres, akik látták az esetet. A rendőrség azt állítja, hogy ők nem tudtak az incidensről.

Nem ez lenne az első eset, hogy nevetséges ügy miatt van balhé a brit Vasárnapi Ligában. A szankcionált amatőr ligát „kocsmaligának” is nevezik azért, mert főleg helyi bárok neveznek be nem túl sportos csapatokat a mérkőzésekre. Gyakran megesik, hogy a játékosok még másnaposan állnak neki focizni.

Ennek ellenére a helyi klubok számon tartják az ilyen mérkőzéseket is. Ehhez a ligához kötődik a brit futball történetének legnagyobb győzelme is, amikor 2012-ben a Wheel Power FC legyőzte a Nova 2010 FC-t 58-0-ra.

Nyitókép: Getty Images

#Sport#futball#egyesült királyság#angol#ánusz#vasárnap

Címlapról ajánljuk