Sport

Uri Geller segíteni akar, hogy az angol válogatott nyerje a foci-vb-t

rtl.hurtl.hu

2022. november 25. 11:39

Helikopterrel szállna a stadion fölé, hogy megdelejezze a labdát, de persze csak akkor, ha felkérik erre.

Uri Geller a katari foci-vb-n újra hajlandó lenne győzelemre segíteni az angol válogatottat. A kanálhajlító mutatványos azt állítja, hogy az 1996-os Európa-bajnokságon Anglia annak köszönhette győzelmét Skóciával szemben, hogy ő a stadion fölött egy helikopterből delejezte a labdát, amikor Gary McAllister büntetőjét David Seaman kivédte.

A Daily Starnak Uri Geller azt mondta, most is kész újra bevetni elméjét, de csak akkor, ha az angol válogatott valamely tagja, vagy Gareth Southgate szövetségi kapitány ezt személyesen kéri, mert kölcsönös megállapodásra van szükség.

Sajnos a legtöbb vezető nagyon óvatos és félnek a vitatható dolgoktól, de Gareth, ha nyitott vagy rá, vigyél engem oda, és mindent megteszek, ami tőlem telik, hogy Anglia nyerjen

– jelentette ki Uri Geller, aki pénzt sem kér a közreműködéséért, mondván, hűséges Angliához, ahol 35 éve él. Ha valamiért mégsem kérnék fel, a szurkolók is tehetnek az angolok győzelméért: Uri Geller szerint lefekvés előtt erősen gondolniuk kell arra a szóra, hogy „győzz, győzz, győzz”.

A bűvész egyébként nem tartja magát csodatévőnek vagy prófétának, egyszerűen azt gondolja, hogy mindenki képes arra, hogy pozitív gondolatokkal befolyásoljon egy mérkőzést.

Nyitókép: Chris Jackson/Getty Images

#Sport#foci-vb#katar#Uri Geller

Címlapról ajánljuk