Sorozat Klub

Nézd meg az anyját, vedd el a lányát! Bombaformába hozta anyukáját a dögös bikinifitnesz-modell (x)

rtl.hurtl.hu

2023. november 8. 10:41

Nagy Bettina neve leginkább azok számára lehet ismerős, akik otthonosan mozognak a hazai fitneszvilágban, mivel a budapesti – pontosabban erzsébetvárosi – modell néhány év alatt többször is magyar bajnok lett, de a különféle világversenyeken is előkelő eredményeket ért el. 

Szóval, ha valaki igazán tudja, hogy milyen és mennyi munka kell ahhoz, hogy egy nő alakját látva még a szakértők se nagyon tudjanak hibát találni – akkor az ő. A 30 éves sportoló egy ideje nem vesz részt fitneszversenyeken, de edzőként sokak felkészülését segíti – olyannyira, hogy még a saját anyukájából is fitneszversenyzőt faragot.


Bettina anyukája, Koltai Gabriella már a hatodik X-en is túl van, mégis sok nála fiatalabb nő is irigykedhet az alakjára! Gabriella azt mondja, imádott lánya a teremben egy igazán kemény edzővé változik, aki nagyon szigorúan betartatja tanítványaival azt, ami az eredmény eléréséhez feltétlenül szükséges! Gabriella előtte-utána fotója igazolja, hogy a sok edzés és az életmódváltás megtette a hatását!


Betti a VII. kerületben, Erzsébetvárosban nőtt fel és hosszabb, rövidebb szünetekkel – de azóta is ott él édesanyjával együtt.

Míg Betti a sport- és modellkarrierjének köszönhetően keresztül-kasul bejárhatta a világot, addig anyukájának csak kevés lehetősége volt utazni.

Így Betti miután felkérést kapott, hogy legyen ő AZ ÉV HOTELE szállodatesztelője - egy percig sem habozott, hogy kit is vigyen magával a hétvégére!

Nézd meg az anyját, vedd el a lányát! Bombaformába hozta anyukáját a dögös bikinifitnesz-modell (x)

A fitneszes anya-lánya páros két hotelt is letesztelt az Észak-Dunántúli régióban. Ha lemaradtál volna AZ ÉV HOTELE előző vasárnapi adásáról, vagy újra megnéznéd azt, akkor azt most megteheted az RTL+-on!

Bettina és Gabriella először Zircen teszteltek egy erdei hotelt.

Hotel Szarvaskút****, Zirc-Szarvaskűt

A négycsillagos besorolású Szarvaskút Hotel Zirctől csupán három kilométerre, a Bakonyban, idilli erdei környezetben található. A szállodától mért 20-25 kilométeres körben számtalan természeti és kulturális látnivaló található. A színvonalas szálloda 38 szobával rendelkezik, melyek között egy- és kétlégterű szobák, valamint nagyobb lakosztályok is találhatók. A szálloda wellnessrészlegében két hidromasszázs-, egy úszó- és egy gyermekmedence, finn- és panorámás infraszauna, dézsafürdő, jégkút, a napozóteraszon pedig nyugágyak és két jacuzzi is várja a pihenni vágyókat. A szálloda az aktív kikapcsolódást kedvelőknek is ideális célpont lehet, hiszen egy modern fitneszterem is igénybevehető, de lehet itt teniszezni, biliárdozni, kosárlabdázni, és kerékpározni is. A családos vendégek számtalan gyermekbarát szolgáltatást és bekészítést vehetnek igénybe. A Hotel Szarvaskút éttermének különlegessége a kemence, amiben a vacsorák során a vendégek által összeállított tálakat sütik meg öntöttvas edényekben, de az étlapon lassú tűzön füstölt barbecue ételek is megtalálhatók.

Nézd meg az anyját, vedd el a lányát! Bombaformába hozta anyukáját a dögös bikinifitnesz-modell (x)

További információ: https://hotelszarvaskut.hu/

Zirc után pedig Bükön tölthettek el két napot, méghozzá egy négycsillagos hotelben.

Greenfield Hotel Golf & Spa****superior, Bük

A négycsillag superior besorolású Greenfield Hotel Golf & Spa a vendégéjszakák számát tekintve harmadik legnépszerűbb magyarországi nyaralóhelyen, Bükön található. A hotelben 207 szoba található, különböző felszereltséggel: standard, classic, superior, „more space”, összenyitható családi, valamint deluxe és resort lakosztály. A hotel szobáit és közösségi tereit az elmúlt években teljesen felújították. A szálloda közvetlen szomszédságában egy 18 lyukú, nemzetközi golfpálya található, mely használatához a szállodában felszerelés és golfautó is bérelhető. A szálloda 3500 négyzetméteres wellnessrészlegében egy kültéri és öt beltéri medence, élménymedence, 20 méteres sportmedence, valamint 2 termálvizes medence és babapancsoló is található. A felújított szaunavilágban, finn- és aromaszauna, softszauna, sóbefúvásos sószoba, gőzfürdő, és merülőmedence is található. A spa újdonsága egy 10 méteres magasból induló 74,6 méter hosszú csúszda. A GreenGarden étterem lenyűgöző golfpályára néző panorámája mellett reggelente bő választékú büféreggelit, esténként ínycsiklandozó svédasztalos vacsorát kínál a szállóvendégeinknek.

Nézd meg az anyját, vedd el a lányát! Bombaformába hozta anyukáját a dögös bikinifitnesz-modell (x)

További információk itt: https://greenfieldhotel.hu/

Szavazz és nyerj szállodai hétvégét minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán adhatod le, az adásban bemutatott szálláshelyek valamelyikére vasárnap délig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy szállodai ajándékutalványt oda, ahová a szavazatodat leadtad. Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi majd pedig az évvégi főnyereményt, ami egy teljes hetet jelent AZ ÉV HOTELE-ben!

Vasárnap újabb Észak-Dunántúli szálláshelyeket mutatunk be

Jövő héten vasárnap tovább folytatjuk az Észak-Dunántúli régió hoteleit. Akkor egy újabb büki, valamint egy szentendrei hotelt fog tesztelni Varga-Huszti Dorottya színésznő és táncosnő barátnője, Felkai Flóra az Operettszínház művésze.  

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE

Az RTL-en futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szálláshelyét, majd az AZ ÉV HOTELE végső győztesét. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE-ben. A szavazatokat a műsor facebook oldalán lehet leadni.

Nézd meg az anyját, vedd el a lányát! Bombaformába hozta anyukáját a dögös bikinifitnesz-modell (x)

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szálláshelyeket. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi szálláshelyre, hogy kipróbálják azokat.

#Sorozat Klub#Az Év Hotele#hotel#szálloda#utazás#nagy bettina#fitnesz

Címlapról ajánljuk