Sorozat Klub

Kihagyhatatlan szilveszteri buli az RTL csatornáin

rtl.hurtl.hu

2022. december 29. 8:00

Az idei év végén is rendkívüli szilveszteri kínálattal várják a nézőket az RTL csatornái. Az RTL Híradó a hagyományoknak megfelelően rendhagyó szilveszteri különkiadással jelentkezik, emellett 2022 szilveszterén is különleges közreműködők adják elő a Himnuszt, és az újévi köszöntő is tartogat majd meglepetéseket éjfélkor az RTL-en. A NőComment! sztárjai idén is fergeteges showműsorral búcsúztatják az óévet, és köszöntik 2023-at Liptai Claudia vezényletével a megújult RTL KETTŐ-n.

Az RTL Híradójánál többéves hagyomány, hogy a szilveszteri adásban a napi hírösszefoglaló mellett valamilyen különlegességre is számíthatnak a nézők. Nem lesz ez másként 2022-ben sem. Az óévet ezúttal a Hírcsárda szerkesztőségének álhíreivel búcsúztatja a két szilveszteri hírolvasó: Rainer-Micsinyei Nóra és Lengyel Tamás.


Ahogy azt a nézők már megszokhatták, december 31-én éjfélkor különleges közreműködők adják elő a Himnuszt az RTL-en. Ezúttal a nagyrészt pedagógusokból álló Kecskeméti Énekes Kör előadásában csendül fel a Himnusz az újév első perceiben a csatornán. A KÉK 30 fős énekkarához a Miraculum gyerekkórus is csatlakozik, hogy a kecskeméti Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola dísztermében pedagógusok és diákok közösen köszönthessék a 2023-as évet.

Az RTL nézői a szilveszteri adások előkészületeiről és kulisszatitkairól a Fókusz adásaiban is láthatnak majd összeállítást.

 

Az RTL műsorán igazi klasszikusok gondoskodnak a jó hangulatról az év utolsó napján. Különösen a Bud Spencer–Terence Hill-filmek rajongóinak érdemes a lencse mellé a hagymás babot is bekészíteni, ugyanis egymás után érkezik a Kincs, ami nincs, aKülönben dühbe jövünk és az ...és megint dühbe jövünk

Január elsején délutántól újabb film- és sorozatmaratonnal pihenhetünk rá az előttünk álló évre. Aki lemaradt, felzárkózhat a Drága örökösök – A visszatérés maratonnal, érkezik a Macskanő Halle Berryvel és Sharon Stone-nal, majd a Híradó után a Maci Laci című családi vígjáték és a Vasököl című akciófilm Hugh Jackmannel.


Fergeteges show-val köszönti az új évet a NőComment!

Idén is lehengerlő showműsorral búcsúztatják az óévet, és köszöntik 2023-at a NőComment! sztárjai Liptai Claudia vezényletével december 31-én 19:00 órától másnap hajnalig a megújult RTL KETTŐ-n, miközben 21.00 és 23.00 között a Való Világ Párbaj is izgalmas perceket hoz az év utolsó óráiban.

 

A nagyszabású, klasszikus szilveszteri műsorok hangulatát megidéző zenés talkshow-ban a NőComment! sztárjai és vendégeik intenek búcsút az óévnek, és koccintanak az újra, rengeteget ugratják egymást, ironizálnak, humorizálnak és persze buliznak egész éjjel.

A fantasztikus hangulat garantált, hiszen Liptai Claudia mellett a szilveszteri bulicsapat tagja lesz Dobó Kata, Hadas Kriszta, Parti Nóra és Tornóczky Anita is. A zenés produkciókból sem lesz hiány: dalra fakad Járai Máté, Nótár Mary, Janza Kata, Szulák Andrea és Balázsovits Edit, de fellép a Fekete Vonat, Csonka András és Harsányi Levente is. Szilveszteri buli a NőComment! sztárjaival december 31-én 19:00-tól 02:00-ig, közben Való Világ Párbajjal 21.00 és 23.00 között az RTL KETTŐ-n!

Az RTL KETTŐ-n az év első napján az Olsen ikrek veszik át a stafétát a New York-i bújócskával, majd átadják Amy Schumernek, aki a Túl szexi lány című vígjátékban döntögeti a tabukat.

A Film+ csatornán a vígjátékoké lesz a főszerep, látható lesz a Nagypapa hadművelet Robert de Niro főszereplésével, a Dennis, a komisz a szőrös szívű Walter Matthauval, a már-már klasszikusnak számító Másnaposok, és a már biztosan klasszikus Amerikai pite. Január elsején a koránkelő kicsiket már reggeltől várja előszőr a Kis Vuk, a Macskafogó 2A sátán macskája, majd a Stuart Little, kisegér első és második része, végül a Scooby Doo 2: Szörnyek póráz nélkül.

 

A Cool műsorán igazi sztárparádé várható szilveszter napján: műsorra kerül a Csajok háborúja Anne Hathaway és Kate Hudson főszereplésével, az Ünneprontók ünnepe olyan színészekkel, mint Owen Wilson, Vince Vaughn, Christopher Walken vagy Rachel McAdams, valamint a sikersorozat folytatásaként készült Szex és New York 2. Sarah Jessica Parkerrel és Kim Catrall-lel. Másnap este is érdemes lesz a csatornát választani, hiszen újév napján érkezik az Ilyen az élet Katherine Heigl és Josh Duhamel duójával, majd a Zombieland olyan nagyágyúkkal, mint Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone vagy épp Bill Murray.

 

Az RTL HÁROM az év utolsó napján kora délutántól a legkisebbeket várja, egymás után kacaghatják végig a Nagyon Vadon első-második-harmadik részét, valamint a Nagyon Vadon – Bolondos vadászidény című filmet, este aztán egy időre Bud Spencer veszi át a terepet, érkezik a Banános Joe, majd a banánkereskedelmet hátrahagyva Terence Hill-lel kiegészülve rendőrnek áll a Bűnvadászokban. Őket Leonardo DiCaprio Oscar-díjat érő alakításával követi A visszatérő című filmmel, majd Antonio Banderas és Salma Hayek a Desperado című akciófilmmel. Az újév első napján is folytatódnak az izgalmak: először a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) című film lesz látható Margot Robbie főszereplésével, majd Martin Scorsese A tégla című krimije Leonardo DiCaprio, Jack Nicholson, Matt Damon és Vera Farmiga főszereplésével.

Töltse velünk az év utolsó napjait, és kezdje velünk az újévet az RTL csatornáin!

#Sorozat Klub#szilveszter#műsorújság#műsor#rtl#rtl kettő#cool tv#2022#2023#újév

Címlapról ajánljuk