Sorozat Klub

Puskás Petit táncra csábította egy biztonsági őr, Fésűs Nelly rúdtáncától jojóztak a szemek, Hernádi Judit mulatósra csapatta

rtl.hurtl.hu

2022. április 29. 15:26

Április 29-e a tánc világnapja. Az RTL képernyőjén számtalan emlékezetes produkció bizonyította már, hogy a tánc a lábak költészete. Összegyűjtöttünk néhányat a legjobbak közül.

Puskás Peti, a táncoslábú mentor

Nemcsak a zene és a szöveg, de az ének és a tánc is elválaszthatatlan páros. Sőt, Puskás Peti esetében a zsűrizés sem elképzelhető néhány ritmusos mozdulat nélkül. Kiváltképpen, hogyha Michael Jackson mozdulatai elevenednek meg a színpadon. Íme Miller Dávid, Puskás Peti és Jackson papa koprodukciója!


Emlékeztek még, amikor Puskás Peti Gáspár Lacival bulizott a tehetségkutató színpadán, vagy amikor Istenes Bence is úgy döntött, hogy a backstage kamerákat hátrahagyva ő is a rivaldafénybe lép? Mind közül a legemlékezetesebb talán mégis az volt, amikor Kaffka Mercédesz az egész stúdiót megtáncoltatta a Soho party méltán híres dalára.


Pusztazámor a világ közepe, táncol benne minden ember

Nem volt olyan műfaj, amiben ne jeleskedtek volna a celebpárosok a Pusztazámori Táncfesztiválon. Miközben Rácz Jenő copacabanai táncosokat idézve salsázott Dér Henivel, Czutor Zoli ülepes gatyában, fukszokkal a nyakában rogyasztgatta a térdét oldalán az ádázul hiphopozó Gyuricza Dórival. Persze, akadt még itt előkelő balett performansz és perzselő érzelmekkel előadott tangó is. A műsorvezető, pedig ki más is lehetett volna, mint Járai Máté.


A hírességek sosem riadnak meg egy szexi rúdtánctól

A Nyerő Párosban mindig akad egy-egy feladat, amiben a látványos csípőmozgások kerülnek a figyelem középpontjába. Így esett, hogy a rúdtáncolás is a porondra került. A pusztazámori sóbánya hűs klímája szélsebesen forrósodott fel Fésűs Nelly rúdtánc produkciója közben. Minden férfi az állát kereste, miközben az erotikus táncot élvezte.  


Ki totyogott a hatalmas maszk mögött?

Kiszel Tünde tánckészségén mit sem rontott az óriás kacsa jelmez, erről bárki megbizonyosodhat az alábbi videóban.


Több mint 1500 kiló, de a táncparketten lazább, mint a pamut

Cserpes Laura hétről hétre nemcsak gyönyörű énekhangjával, de könnyed csípőmozdulataival is ámulatba ejtette a Nyomozókat. Pedig valljuk be, a vízilovakról nem a diszkó az első dolog, ami az eszünkbe jutott. Eddig. Az énekesnő Nagy Ervint is lecsalogatta a színpadra, aki örömmel csatlakozott a produkcióhoz, és tovább emelte annak fényét. Sőt végül még egy csók is megkoronázta mindezt.


Melyik az a zenei műfaj, amitől bárki, bármikor és bárhol táncra perdül? Ez könnyű!

A tánc nem válogat, mindenkit felvillanyoz, kortól, nemtől és zenei műfajtól függetlenül. Ez történt a Keresztanyuban is. Hernádi Judit Ludmilla bőrébe bújva úgy ropta a mulatósra, mintha nem lenne holnap. A jó példa pedig ragadós, a Lugas teljes közönsége ellenállhatatlan késztetést érzett, hogy megpörgesse a mellette állót. És milyen jól tették!


A Házasodna a gazda párkeresői sokszor bízták a döntést a táncra

Ha a szem a lélek tükre, akkor a tánc az érzelmeké. Jól tudta ezt Niki gazdasszony is. Mivel nehezen tudott volna választani udvarlói közül, ezért bedobta őket a mélyvízbe: elvitte Jocót és Norbit a táncházba. A gátlások nemcsak alkoholban, de a táncban is remekül oldódnak. A férfi jelleme erős kontúrokkal rajzolódik ki közben. Niki is egyből megérezte, inkább Norbi az, aki biztos kézzel vezet.


Nincs árulkodóbb jele a vonzalomnak, mint egy romantikus lassúzás

Roland gazda és Niki kapcsolata szerelem volt első látásra. Bár a gazda eleinte csak egy pingpongozásra invitálta a lányt, hamar „andalgásba” kezdtek. Már ekkor látható volt, hogy itt bizony egy komoly szerelem szárba szökkenésének lehetünk szemtanúi.


Kedves olvasó! Őszintén örülünk, hogyha élvezettel olvastad cikkünket és ritmusra kocogtattad az ujjaidat az asztalon, miközben a videókat nézted, de most már ideje a tettek mezejére lépni! Állj fel, tekerd fel a hangerőt és induljon a boogie! Nincs rosszabb, mint egy elszalasztott, soha vissza nem térő tánc.

#Sorozat Klub#X-Faktor#Házasodna a gazda#Nyerő Páros#Álarcos Énekes#puskás peti#Bulvár#ma

Címlapról ajánljuk