Sorozat Klub

TOP5: Ezek voltak a Mestercukrász legédesebb pillanatai

rtl.hurtl.hu

2021. december 29. 7:00

2021-ben egy új gasztroműsor indult útjára az RTL Klubon, amely a cukrászat rejtelmeibe kalauzolta el a nézőket. Összegyűjtöttük Az édesszájú Konyhafőnök, azaz a Mestercukrász legtöbbet lejátszott videóit, hogy felelevenítsük az első évad legemlékezetesebb történéseit.

5. Joci séf különleges ajánlatot tett Szilviónak adáson kívül

Szilvió az elődöntő előtt esett ki a versenyből. Bár a versenyző mese tematikájú tortája és meglepetésdesszertje nem volt elegendő a továbbjutáshoz, Balázs és Joci a műsor felvétele után biztató szavakkal öntöttek lelket a srácba. Ráadásul a tanácsokon kívül az egyik séf egy megtisztelő felajánlást is tett neki.

 

4. Borbély Alexandra és Nagy Ervin megállás nélkül csipkelődtek

A döntő hetén a versenyzőkre egy igazán különleges feladat várt. A sztárpár esküvői tortáját kellett elkészíteniük szigorú követelmények és igények szerint. Alexandra és Ervin a kóstolás során nemcsak az alkotásokat kritizálták, de a mindennapos civakodásaikból is adtak egy kis ízelítőt.

 

3. Az egyik versenyző nem bírta tovább: feladta a küzdelmet

Míg Nóri számára egészségügyi okok miatt ért véget a verseny az első nap után, Stefi maga döntött úgy, hogy nem folytatja tovább. A mellbevágó döntés részletei kiderülnek a videóból.

 

2. Így indult a Mestercukrász első évada

A nézők bepillantást nyerhettek az RTL Klub vadonatúj műsorának első néhány percébe a tévés premier előtt. Az exkluzív videóból kiderült, hogy mi minden várt a versenyzőkre az elődöntő hetében.

 

1. Liptai Claudia nem bírta abbahagyni a nevetést az első kóstoláson

Az évad legnézettebb videójában a műsor háziasszonya röhögőgörcsöt kapott az egyik versenyző tortájától. Amikor Clau belekóstolt Ottó kalap formájú desszertjébe, köpni-nyelni nem tudott döbbenetében. A srác ugyanis olyat alkotott, amit a műsorvezető addig még sosem tapasztalt.

 

2022-ben újra jön a Mestercukrász az RTL Klubra. A műsor második évadába továbbra is lehet jelentkezni az rtl.hu/mestercukrasz/jelentkezz oldalon.

#Sorozat Klub#Mestercukrász#top5#liptai claudia#enzsöl balázs#juhos józsef

Címlapról ajánljuk