Sorozat Klub

Karácsonyi filmdömping, igazi moziélmények az RTL Klubon

rtl.hurtl.hu

2021. december 24. 7:00

Az ünnepek idején sem maradunk szórakozás nélkül, hiszen közkedvelt és ritkán látható nagy filmek várnak ránk. Minden idők egyik legsikeresebb animációs meséje, Tolkien és Stephen King klasszikusai és egy mindent elsöprő filmpremier is elvarázsol minket a karácsonyfa alatt. 

DECEMBER 24.

Neveletlen hercegnő – RTL Klub, 20:50

A 2001-es vígjáték volt az akkor 17 éves Anne Hathaway első filmszerepe, ami jelentősen megalapozta karrierjét. Ezután sorra kapta a jobbnál jobb lehetőségeket, és ma már egy Oscar-díjjal is büszkélkedhet.

A nagy Gatsby – RTLII, 20:15

A romantikus dráma fókuszában a szerelem és a megingathatatlan barátság áll. Utóbbi kapcsolatot még szilárdabbá teszi, hogy a Jay Gatsby és Nick Carraway bőrébe bújó Leonardo DiCaprio és Tobey Maguire gyerekkoruk óta legjobb barátok. Nemcsak a két színész közötti kémia, hanem az elképesztő látványvilág is kiváló szórakoztatást nyújt, és pillanatok alatt visszarepít mindenkit a húszas évek Amerikájába.

 

A remény rabjai – Film+, 23:00

Stephen King számos regényéből készült már sikerfilm, ám a világhírű írónak ez a személyes kedvence. Rengeteg börtönben játszódó filmet nézett gyerekkorában, ami ihletet adott neki a kisregény megírásához. A film egyik főszereplője, Tim Robbins annyira komolyan készült a szerepre, hogy egy magánzárkába is ellátogatott, ahol át tudta élni a nyomasztó bezártság érzését.


DECEMBER 25.

Jégvarázs 2. – RTL Klub, 18:50

Az elsöprő sikerű első rész után nem volt kérdés a folytatás. A második részben Elsa különleges utazásra készül, ahová természetesen Anna, Kristoff és Olaf is elkísérik. 

A Gyűrűk Ura – A két torony – Film+, 15:10

Biztosan kijelenthetjük, hogy Tolkien klasszikusa megunhatatlan filmélmény, elképesztő látványvilága a mai napig ámulatba ejti a nézőket. A készítők kőkeményen megdolgoztak a szemkápráztató jelenetekért: a kürtvári csatát például húsz órányi felvételből vágták össze, amit négy hónapon (!) keresztül forgattak.

DECEMBER 26.

Nász-ajánlat – RTL Klub, 20:40

A Sandra Bullock és Ryan Reynolds főszereplésével készült film 2009-ben került a mozikba. A két hollywoodi színész már évekkel a forgatás előtt jó barátságban volt, ennek ellenére rendkívül kellemetlenül érezték magukat a meztelen jelenetek felvételeinél. „Ebben a filmben fontos volt, hogy viccesek legyenek a pucér jeleneteim” - fogalmazott az Oscar-díjas színésznő. 

Joker – Film+, 21:00

Joaquin Phoenix az ötödik olyan színész, aki a hírhedt antihős bőrébe bújt. A színész mindent megtett, hogy a lehető legtökéletesebben hozza a karaktert, például megszabadult 23 kilótól. Joker kacagását tartotta a legnehezebb feladatnak, ezért „kóros nevetésben szenvedő” emberek videóiból merített ihletet. Erőfeszítései gyümölcsözőnek bizonyultak, hiszen a szerepért elnyerte élete első Oscar-díját. Ne maradjatok le a filmről, hiszen a Jokert most láthatjátok először a tévéképernyőn!

 

 

#Sorozat Klub#rtl#RTL Klub#film#mozi#neveletlen hercegnő#anne hathaway#a nagy gatsby#leonardo dicaprio#tobey maguire#a remény rabjai#stephen king#tim robbins#jégvarázs#gyűrűk ura#tolkien#nász-ajánlat#sandra bullock#ryan reynolds#joker#joaquin phoenix

Címlapról ajánljuk