Sorozat Klub

December 17-től jön az új Sisi-sorozat az RTL Most+-ra

rtl.hurtl.hu

2021. december 10. 8:30

Magyarországon elsőként, napokkal a németországi premiert követően az RTL Most+-on látható majd a hatrészes Sisi, az Erzsébet királyné, azaz Sisi életéről szóló vadonatúj történelmi sorozat.

A legendás magyar királyné szenvedélyes, rendkívüli életét feldolgozó történet majdnem hét évtizeddel a Romy Schneider főszereplésével készült klasszikus filmtrilógia után teljesen új megközelítésben, modern feldolgozásban kerül közönség elé az RTL Most+ jóvoltából.

 

A Dominique Devenport és Jannik Schümann főszereplésével készült sorozat őszintén és hitelesen mutatja be a szépséges osztrák császárné és magyar királyné életét, méghozzá Sisi legfőbb bizalmasai szemszögéből. Az olykor merész, a szexualitásra is nagy hangsúlyt fektető, ugyanakkor ízlésesen és igényesen tálalt történet jóvoltából a nézők betekintést kaphatnak a lenyűgöző uralkodói létbe, és egy sokrétű, elbűvölő királynét ismerhetnek meg. 

Ugyanakkor az autentikus helyszíneken, lélegzetelállító díszletekben és jelmezekben forgatott vadonatúj német széria nemcsak Sisi életének szépségeit mutatja be, hanem egyedülálló módon, kendőzetlen őszinteséggel ábrázolja a bécsi udvar árnyoldalait, a 19. századi viszonyokhoz mérten modern asszonynak számító királyné küzdelmeit, az őt ért sorscsapásokat, valamint I. Ferenc Józseffel kötött házasságának nehézségeit is.

A hatrészes sorozat első három epizódja december 17-én kerül fel az RTL Most+ kínálatába, a teljes évad pedig december 24-től elérhető az RTL Magyarország prémium digitális platformján.

Hogyan juthatsz RTL Most+ aktiváló kódhoz?

Kérd extra költség nélkül TV-előfizetésed mellé már több, mint 50 TV-szolgáltatótól! Aktiváld az rtlmost.hu oldalon, hogy Magyarországon az elsők között nézhesd meg az új történelmi sorozatot.

Sőt, most akár iPad mini-t, vagy fődíjként egy Hyundai KONA Premium Edition-t is nyerhetsz, ha december 31-ig aktiválod RTL Most+ kódod! Részletek >>

Ismerd meg az RTL Most+ szolgáltatás előnyeit, prémium funkcióit és az aktiváló kóddal kapcsolatos további információkat ide kattintva!

#Sorozat Klub#Sisi#premier

Címlapról ajánljuk