Sorozat Klub

TOP 5 - Szerelem van a levegőben: ezeket tuti nem tudtad a sorozatról!

rtl.hurtl.hu

2021. augusztus 27. 16:03

Az RTL Klub vadonatúj török sorozata már az első héten sokak szívét megdobogtatta. Most összegyűjtöttünk nektek néhány meglepő kulisszatitkot kedvenceitekről…

Minden esély megvan rá, hogy Hande és Burak párosa végérvényesen belevésse magát a magyar tévénézők szívébe. Előző cikkünkben közelebbről is megismerkedhettetek a szereplőkkel, most pedig jöjjön 5 megdöbbentő tény a török szupersztárokról:

 

1. Hande nehéz döntés előtt állt, ugyanis a Yarum kalan asklar dairesi című sorozatban is kapott szerepet, amiben Burak Deniz oldalán kellett volna játszania (a színészt nem mellesleg Az én kis családom című sorozatból ismerhetik az RTL Klub nézői). A színésznő végül a Szerelem van a levegőben főszerepét vállalta el, a rajongók nem kis örömére!

2. Kerem egyik legnagyobb példaképe Daniel Day-Lewis, kedvenc zenekara pedig a Mumford & Sons. Emellett lelkes testépítő, ráadásul Instagramján is ösztönzi követőit a rendszeres edzésre és az egészséges életmódra.

3. A forgatás alatt mindkét főszereplőt sorscsapás érte: Hande 3 év után szakított barátjával, Murat Dalkılıç énekessel, Kerem pedig a nagymamáját veszítette el. Instagramon búcsúzott nagyijától: „Örökké szeretni foglak”
 


4. Vajon Hande és Kerem a kamerák mögött is összemelegedtek? Egyből elindult a találgatás a rajongók körében, amikor a színésznőt egy virágcsokorral lepte meg kollégája. Hande egy Instagram-sztoriban büszkélkedett el Kerem ajándékával, ami állítása szerint teljesen feldobta a napját. Vajon valóban kialakult közöttük valami vagy csupán egy lovagias gesztus volt ez Kerem részéről? Mit gondoltok?

5. Végezetül pedig jöjjenek azok a magyar művészek, akik a hangjukat kölcsönzik a főszereplőknek. Hende szinkronhangja Kelemen Kata (112 - Életmentők, A bosszú angyala), Keremé pedig Posta Victor (Elif - A szeretet útján, A kis menyasszony)
 

Ne feledjétek: Szerelem van a levegőben minden hétköznap 16:50-kor az RTL Klubon vagy a tévés premier után az RTL Most-on!

#Sorozat Klub#rtl#RTL Klub#Szerelem van a levegőben#top5#érdekesség

Címlapról ajánljuk