Sorozat Klub

Ismerd meg közelebbről a Szerelem van a levegőben főszereplőit!

rtl.hurtl.hu

2021. augusztus 27. 12:32

A csodaszép Hande Erçel és a jóképű Kerem Bursin mindenkit elvarázsol a tévéképernyőn, de vajon mit érdemes tudni róluk? Most eláruljuk!

Hétfőn debütált az RTL Klubon a vadonatúj török sorozat, amely nemcsak egy izgalmas történettel kecsegtet, de gyönyörű főszereplői garantáltan elcsábítják a nézőket! Tartsatok velünk és ismerjétek meg jobban Hande-t és Keremet!

Az 1993-ban született Hande-t eredetileg orvosnak szánta édesapja, ám a lány végül képzőművészeti egyetemre iratkozott be. Hamarosan a modellkedésbe is belekóstolt, és miután 2012-ben elnyerte Miss Törökország tiaráját, az ügynökségek tárt karokkal várták. Nem véletlen, hogy ezután a showbizniszben is egyre többen felfigyeltek rá, és egy évvel később meg is kapta élete első sorozatszerepét. Ragyogó tehetségének köszönhetően egymás után érték a felkérések, 2017-ben pedig ő lett a legjobb vígjáték-színésznő a török Pantene Golden Butterfly Awards gálán.
 


Sorozatbeli partnere igazi világjáró: családjával hét országban is éltek, végül pedig Texasban telepedtek le. Középiskolás évei alatt került közelebb a színjátszáshoz, és szenvedélyének köszönhetően, mára Törökország egyik legismertebb színészévé vált. Daniel Day-Lewis a legnagyobb példaképe, kedvenc zenekara pedig a Mumford & Sons. Igazi nőcsábásznak számít, hiszen több ismert barátnője is volt már a modellszakmában. Biztosak vagyunk benne, hogy Kerem az RTL Klub nézőinek szívét is megdobogtatja!


Ne feledjétek: Szerelem van a levegőben minden hétköznap 16:50-kor az RTL Klubon vagy a tévés premier után az RTL Most-on!
 

 

#Sorozat Klub#rtl#RTL Klub#Szerelem van a levegőben

Címlapról ajánljuk