Sorozatklub

Új műsorok, sorozatok és filmsikerek az RTL Magyarország csatornáin!

rtl.hurtl.hu

2020. október 20. 10:30

A Magyar Elektronikus Szolgáltatók Egyesülete (MEME) 2020-ban is megrendezte a Big Picture-t. Az online konferencián az RTL Magyarország számos, még az idén képernyőre kerülő újdonsága mellett jövőre látható új, napi sorozatot, magyar és hollywoodi filmsikerek televíziós premierjét jelentette be. Az is kiderült, hogy jövőre lesz X-Faktor, Cápák között, tervben van a Survivor és még sok más produkció is.

Életünk története - sztárpárok jövőutazása

Az RTL Klubon november 1-től látható Friderikusz Sándor új műsora Életünk története - sztárpárok jövőutazása címmel. Minden adásban egy-egy szerelmes pár, házaspár vagy testvérpár gondolkodik majd azon, hogy mi lesz velük a következő fél évszázadban. Ehhez persze – a legprofibb maszkmesterek segítségével – szembe kell majd nézniük a 20, vagy akár az 50 évvel idősebb önmagukkal.   Az Életünk története – sztárpárok jövőutazása olyan esélyt és kalandot kínál, amely csak az emberi élet végső szakaszában válik lehetségessé: visszatekintést, számvetést és szembesülést az elmúlással.


Még több információ az Életünk története Facebook oldalán >>

 

A Konyhafőnök VIP

Október 19-től már látható a Házasodna a Gazda, amit most három héten át, minden hétköznap este követhetnek a nézők, és még idén képernyőre kerül A Konyhafőnök VIP következő évada is sztárokkal.

 

Sorozatok az RTL Magyarország kínálatában

Az RTL Magyarország az elmúlt években újraélesztette a televíziós sorozat műfaját, és egyúttal legfontosabb szereplőjévé vált. Olyan sikeres heti és napi sorozatokat tudhat magáénak, mint a Válótársak, A mi kis falunk, A Tanár, az Alvilág, a Jófiúk, a Mellékhatás, vagy az Apatigris. Az elmúlt öt évben nem múlt el úgy televíziós szezon, hogy az RTL Magyarország ne mutatott volna be új heti sorozatot, a terv pedig az, hogy a következő években szezononként legalább 50-60 új magyar heti sorozatepizód lesz látható az RTL Magyarország képernyőin. Így A Tanár, az Apatigris, A mi kis falunk és a Mellékhatás új évadai mellett két további sorozat fejlesztése már jelenleg is zajlik. Az eddig bemutatott összes sorozatunk minden epizódja pedig ezen az őszön ismét elérhetővé válik az RTL Most+ nézői számára. 


A 2019 januárjában indult Drága örökösök hamar az ország kedvencévé vált. A sorozat szeptember végéig 230 alkalommal került képernyőre új epizóddal, ebből 216 alkalommal a legnézettebb tévéműsor volt az adott estén. És bár idén karácsonyra kiderül, mi lesz az Ökörapáti családi örökséggel, a Drága örökösök alkotói már dolgoznak az új sorozaton, ami januártól lesz látható az RTL Klubon. 

 

Keresztanyu

A Big Picture konferencián láthattak először részletet a Keresztanyu című napi sorozatból, amely az ukrán magyar határhoz közeli faluban játszódik. Ebben a családi történetben is nagy lesz a tét, sok humorral, intrikával és rejtéllyel. A Keresztanyu showrunnere Hámori Barbara, címszereplője Molnár Piroska, akit olyan ismert színészek társaságában lehet majd látni, mint Gálvölgyi JánosSzacsvay László, Lengyel Ferenc, Németh Kristóf, Józan LászlóUllmann Mónika, Magyar Attila és Mihályfi Balázs.


Még több információ a Keresztanyu Facebook oldalán >>

 

Magyar filmek az RTL Magyarország csatornáin

Az RTL Magyarország már eddig is számos magyar film elkészítéséhez járulhatott hozzá. A közeljövőben az alábbi filmeket láthatják ezek közül az érdeklődők az RTL Klub, a Film+ és az RTL Most képernyőjén:  Zárójelentés, Most van most, X - A rendszerből törölve, Drakulics elvtárs, Pesti balhé, Seveled, Napszállta.

 

Való Világ powered by Big Brother

Az RTL II-n lesz az év utolsó premierje: novemberben indul a Való Világ jubileumi, 10. évada Nádai Anikó és Puskás Peti műsorvezetésével. A hagyományoknak megfelelően ezúttal is  egy teljesen megújult villa várja majd a Való Világ powered by Big Brother leendő lakóit, de természetesen nem ez lesz az egyetlen újdonság, ami a játékosokra vár majd.

 

Sikerfilmek az RTL Magyarország csatornáin

Igazi blockbusterek lesznek láhatók az RTL Magyarország csatornáin. Kicsik és nagyok többek között olyan nagysikerű filmeket láthatnak, mint a Star Wars: Skywalker kora, Bosszúállók: Végjáték, Csillag születik, Az oroszlánkirály, Jégvarázs 2., Marvel Kapitány, Joker, Aladdin, Venom, Nyúl Péter, Hotel Transylvania 3., Ocean’s 8 - Az évszázad átverése.


A következő évadban lesz X-Faktor, Cápák között és a járványhelyzet alakulásának függvényeben az RTL Magyarország tervez a Survivor című realityvel is.

Az  RTL Most  továbbra is a legkedveltebb olyan platform Magyarországon, amely professzionális audiovizuális tartalmat szolgáltat, messze megelőzve hazai és nemzetközi versenytársait. Az RTL Most+  felületet megismerők elkötelezett nézőkké váltak, a regisztráltak 80%-a aktívan használja a platformot és  átlagosan több, mint egy órát tölt tartalomfogyasztással az RTL Most+-on.
 

Exkluzív tartalmak az RTL Most+ felületén

Igazi krimi - Az online platformon október 23-án élesedő, több mint 100 órányi – év végéig pedig további 100 órányi – tartalomban a bűnügyi dokudrámák, valamint megtörtént bűneseteket feldolgozó sorozatok kerülnek fel az RTL Most+-ra:


Még több információ az RTL Krimi Facebook oldalán >>


Az RTL Most+ indulása óta számos szolgáltatóval történt megállapodás, amelyeken keresztül elérhető RTL Most+ aktiváló kód az arra jogosult előfizetők részére. Felsorolásuk megtekinthető weboldalunkon, ide kattintva >>>

#Sorozatklub#RTL Magyarország#Életünk története#friderikusz sándor#A Konyhafőnök VIP#Keresztanyu#ValóVilág#Igazi Krimi#RTL Klub

Címlapról ajánljuk