Sorozat Klub

Új évaddal folytatódik a Mellékhatás, az Apatigris, és a Tanár!

rtl.hurtl.hu

2020. június 22. 9:27

A tavasz folyamán a nézők kedvenceivé vált a Mellékhatás című sorozat az RTL Klubon, a televíziós premier után pedig az Apatigris és a Tanár 3. az RTL Most+ platformon ért el óriási sikert. Jó hír a rajongóknak, hogy mindhárom sorozat folytatódik.

A hatalmas sikerre való tekintettel, a Mellékhatás (gyártó Solaz Media), az RTL Magyarország első saját fejlesztésű sorozata, amely 13,3 % SHR átlag közönségaránnyal (főműsoridő 18-49+vendég) futott és 665,537 VV-t generált a teljes RTL Most platformon, folytatódik. A béranyaság témája köré épülő orvosi thriller alkotói felkérést kaptak a második évad elkészítésére is, így a nézők a jövőben is számíthatnak az izgalmas és fordulatos cselekményekre.


Az Apatigris (gyártó Paprika Studios) - az RTL Magyarország első olyan heti vígjáték-sorozata, mely száz százalékban saját fejlesztésű-, vagyis a lányait ragadozóként óvó édesapa vicces, hol pedig megható története a televíziós premierkor már elnyerte a nézők szeretetét (főműsoridő 26,9%SHR), majd a sorozat sikere az RTL Most+ platformon is rekordokat döntött, ahol már egyben megtekinthető az Apatigris első évadának összes epizódja. A rajongók pedig készülhetnek, a történet folytatódik majd az Apatigris második évadával.


A Tanár 3. évada (gyártó Paprika Studios) a televíziós premier után az RTL Most + platformon bizonyított, ahol a teljes harmadik évad egyben elérhető. A mindenre elszánt osztályfőnök, a tanári kar és a diákok történetei folytatódnak. A Tanár 4. szériájának forgatása hamarosan megkezdődik.


Az RTL Most+ felhasználóinak tábora az elmúlt negyedévben több, mint a duplájára nőtt és tovább növekszik, amely a platform exkluzív és izgalmas tartalmainak  köszönhető. Folyamatosan bővül azon szolgáltatók köre is, ahol már elérhető az RTL Most+ aktiváló kód; Kapos-NET Kft., Pick-Up Kft., PR Telecom, Sághy-Sat Kft., TARR Kft., Telenor MyTV, Vidanet és a Vodafone cégcsoport arra jogosult előfizetői részére. Hamarosan pedig a UPC Direct előfizetői is kedvükre választhatnak az RTL Most+ műsoraiból. Azért is érdemes az RTL Most+ kódot a fenti szolgáltatóktól minél hamarabb igényelni, mert a Mellékhatás, az Apatigris és A Tanár 3. évada július 1-ig érhető el a platformon.


A Nielsen Közönségmérés által 2019 végén a 15 és 69 év közöttiek körében készült átfogó Video Plusz Kutatás szerint, az RTL Most a kutatást megelőző hónapban a legtöbbek által használt a tévétársaságok által üzemeltetett online videós platformok között. ( Bővebben 2020.06.19-i közleményünkben.) Az RTL Most platformon a felhasználók visszanézhetik az RTL Magyarország csatornáinak műsorait, valamint exkluzív tartalmak – többek között népszerű sorozatok, filmek, showműsorok- közül választhatnak. A platform kínálata júliustól további különleges tartalmakkal bővül, melyekről hamarosan beszámolunk.
 

Forrás: Nielsen Közönségmérés, Video Plusz Kutatás 2019 november; Universe (15-69 évesek): 6 994 263 fő, 1.195 elemű valószínűségi minta
Forrás: Nielsen Közönségmérés, 18-49, SHR%, főműsoridős adások átlaga, TSV+Vendég adatokkal
Forrás: gemiusPrism, 15+, web+app, RTL Most-RTL Most+ adatok, 2020.06.17-én lekért adatok.
#Sorozat Klub#Mellékhatás#Apatigris#A Tanár

Címlapról ajánljuk