Sorozat Klub

Zseniális krimi az RTL Klubon: ezt kell tudnod a Gyilkos lelkekről!

rtl.hurtl.hu

2020. június 8. 7:00

Június 8-án 22:05-kor új sorozat indul az RTL Klubon. Most összegyűjtöttünk minden olyan infót, amitől tutira rákattantok a Gyilkos lelkekre!

A sorozat középpontjában Malcolm Bright (Tom Payne) áll, akinek különleges képessége van: tudja, hogyan gondolkodnak a sorozatgyilkosok és mit, miért csinálnak. A New York-i rendőrség profilozója azonban nem véletlenül tud ennyit mindent a gyilkosokról.

Malcolm édesapja, Dr. Martin Whitly (Michael Sheen) a 90-es években vált híressé, amikor kiderült róla, hogy az elismert orvos 23 embert ölt meg. Egy igazi szociopata, aki ugyan már rácsok mögött van, mégis még mindig találkozik a fiával, akin keresztül segít megoldani a rendőrség legnehezebb ügyeit.

Főszereplőnk családi élete az apján kívül sem nyugodt, hiszen befolyásos és gazdag édesanyja az élete minden aspektusát kritizálja. Egyedül húgára számíthat, aki riporterként dolgozik, ő viszont csakis arra vágyik, hogy testvére végre maga mögött hagyja a gyilkosságokat.

A sorozat természetesen nemcsak a felderítendő gyilkosságokról szól, amelyet különleges módon lát át a főhősünk. Malcolm és családja keserű múltja is nagyon fontos szerepet kap az epizódókban.
 

Lessetek bele a sorozatba, ami minden hétfőn este jön az RTL Klubon! Nézzétek meg június 8-án 22:05-kor:
 


Ha esetleg lemaradnátok a premierről, akkor sem kell pánikolni, hiszen az RTL MOST-on is visszanézhetitek majd!

#Sorozat Klub#Gyilkos lelkek#premier#sorozat

Címlapról ajánljuk