Sorozat Klub

Így alakult volna az Alvilág eredeti szereposztása

rtl.hurtl.hu

2019. április 2. 9:49

A sorozat szereplői elárulták, hogy a kezdeti fázisban még teljesen máshogy nézett ki az Alvilág szereposztása.

Sűrűn előfordul, hogy egy sorozat, vagy film készítésének kezdeti fázisaiban még teljesen más a készítők elképzelése az alkotás végkimeneteléről, mint ami megvalósul. Így volt ez az RTL Klub krimisorozatával is, mint kiderült a szereplőgárda két ellenpólusa, Lipták nyomozó és a rettegett bűnöző, Schneider karaktere is máshogy volt elképzelve a kezdetekben.

„Nem is nagyon tudtam visszapörgetni, hogy mikor játszottam utoljára rosszfiút… Nagyon örültem a helyzetnek, hiszen általában büntetett elő- vagy utóéletűeket játszom. Nagyon szerettem ezt a helyzetet, hogy most valami teljesen mást játszhattam…” -árulta el a Reggeli stúdiójában Nagypál Gábor, aki eredetileg Schneider szerepére castingolt, végül azonban a nyughatatlan nyomozó, Lipták bőrébe bújhatott a sorozatban.
 


Így ráadásul helyet cserélt Fekete Ernővel, aki miután elesett Lipták szerepétől, megformálhatta Schneidert. Egy biztos, a rajongók jobban nem is járhattak volna ezzel a leosztással!
 

Ne feledjétek, az Alvilág kedd este 21:40-kor tér vissza a képernyőkre!

Addig is, ha lemaradtatok volna, ide kattintva visszanézhetitek a korábbi részeket az RTL Most-on, ahol ráadásul a sorozat színészeivel készített kibeszélők is elérhetőek.

#Sorozat Klub#Alvilág#fekete ernő#nagypál gábor#schneider#krimi#sorozat

Címlapról ajánljuk