Sorozat Klub

Még több Cobra 11 érkezik a hétvégén!

rtl.hurtl.hu

2018. július 14. 9:00

Eddig a vasárnap esték szóltak a német autópálya rendőrségről, mostantól viszont változik egy kicsit a hétvégénk. Július 14-től egy héten két részt is megnézhetünk a sorozatból!

Cobra 11 rajongók, figyelem!

Július 14-től (szombattól) a hétvége mindkét estéjét Semirrel és Rennerrel tölthetjük, hiszen szombat és vasárnap este 18:55-kor jönnek a sorozat legújabb részei. Már most véssétek be a naptárotokba a dátumokat, nehogy lemaradjatok a 4. és az 5. részről, amelyek ezen a héten debütálnak az RTL Klubon.

De mi vár ránk pontosan a hétvégén? Most belenézhettek!

Kiderül, hogy egy fémdarab fúródott Semir agyába, amit mielőbb meg kell műteni. Közben Hartmut felismeri a lelőtt férfit, ugyanis évekkel korábban együtt bandáztak, akárcsak az immár milliomossá lett Linkkel. Hartmut nem is sejti, hogy maga Link áll a történések mögött, aki őrültségében egy vírust fejlesztett ki, ami bizonyos DNS-minták alapján terméketlenné teszi a világ népességének zömét.

És ha ennyi Cobra 11 nem lenne elég, akkor nézzétek vissza, milyen is volt a sorozat budapesti forgatása! Nézzetek be a kulisszák mögé!

#Sorozat Klub#Cobra 11#változás#műsor

Címlapról ajánljuk