Sorozat Klub

Az Új Csaj anyukái most már közösen babáznak

rtl.hurtl.hu

2018. január 3. 13:43

Jess és Cece, a sorozat legjobb barátnői a forgatásokon kívül is ott vannak egymásnak. Így például a tapasztalt anyuka, Zooey Deschanel szívesen súgja meg az anyaság titkait Hannah Simone-nak.

Milyen lehet az élete egy sorozatsztárnak anyukaként? Zooey Deschanel, az Új Csaj főszereplője nem csinált nagy problémát belőle, hogy két kis lurkóért is felelnie kell a munkája mellett. A kicsiket mindig magával viszi a forgatásokra. Régen is ezt tette – az azóta már ovis – nagylányával, és most is ez a helyzet a pár hónapos Charlie-val.

Egyetlen fontos oka van ennek: mióta anyuka lett, minden megváltozott az életében, a gyerekei kerültek az első helyre, pont ezért is próbál minden percet velük tölteni.

„Amikor felkelek, vagy este megyek lefeküdni, mindig a gyerekeimre gondolok. Folyton ők járnak a fejemben.”


Régebben persze még ő is azt nyilatkozta egy magazinnak, hogy nem az a legfőbb célja az életben, hogy anyuka legyen… azóta ez erősen megváltozott. Sőt, már odáig jutott, hogy kolléganőjét is ő készítette fel a terhessége alatt.

Ugyanis a Cecet alakító Hannah Simone is édesanya lett azóta, mielőtt azonban a saját kisbabáján megtapasztalta volna, milyen rutinra is lehetne szüksége, megtette ezt Deschanel kisfián.

„Megmutattam Hannah-nak, hogyan pelenkázza vagy tartsa a babát. Semmi sem olyan hatékony, mint amikor egy igazi újszülötten gyakorolhat az ember, nem?” – mesélte Zooey.


Az Új Csaj (New Girl) Amerikában már a hetedik évadát tapossa, ami egyben az utolsó etap is lesz a bolondos lakótársak kalandjairól.
 

Viszont az RTLII-n is nyomon követheted Jess és barátai életét, hiszen minden hétköznap este 23:30-kor jönnek a negyedik évad részei!

#Sorozat Klub#zooey deschanel#new girl#új csaj#baba#anyaság#anyuka

Címlapról ajánljuk