Sorozat Klub

Beszóltak Lucy Hale-nek: „Egyél már valamit!”

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 26. 13:39

A Hazug csajok társaságának színésznője látványosan megváltozott a sorozat amerikai fináléja óta: rövidebb haj és ledobott kilók. Miközben úgy tűnik, Lucy jól érzi magát így, a követői aggódnak érte.

Amikor Amerikában véget ért a Hazug csajok társasága nemcsak a rajongók, de a főszereplők is könnyekkel búcsúztak imádott sorozatuktól, sőt örök emlékként még egy közös tetoválást is csináltattak a lányok. Egy ilyen nagy befejezés pedig egy igazi átalakulást is megkövetelhet: ugyebár a hölgyek szeretnek időről-időre megújulni.

Így volt ezzel Lucy Hale is, aki azonnal fogta magát és elkezdett kísérletezni a fodrászával: hol szőkén, hol lobogó barna tincsekkel láthattuk, azonban egy idő után letisztult a dolog, és rövidre vágott haján azóta sem változtatott.

Az öltözködésében is egyre csinosabb és extrémebb Lucy ráadásul jó pár kilót ledobott magáról, így jóval vékonyabban pózol és feszít a legújabb Insta-posztjaiban – teszi mindezt boldogan és magabiztosan, tennénk hozzá.

 

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale) on


Azonban akadt egy követője, aki nem bírta szó nélkül és odapirított a színésznőnek:

„Lucy, egyetlen hetero pasi sem bukik az ilyen anorexiás külsőre. Ez inkább a melegeknek és a divatbolondoknak való. Mi inkább azt szeretnénk, hogy egyél már végre egy hamburgert.”


Lucy persze nem hagyta szó nélkül és teljesen kikelt magából, hogy bárki is ilyen szavakkal illesse, főleg úgy, hogy évekkel ezelőtt tényleg anorexiával küzdött – ezt még 2012-ben vallotta be a sajtónak:

„Undorító, hogy egy férfinak egyáltalán eszébe jut, hogy ilyen szavakat írjon le egy nőnek! Szégyellhetnéd magad! Olyan emberként, aki már megküzdött az anorexiával, nem tudom könnyedén fogadni az ilyen kommenteket. Egészséges és boldog vagyok, nem ismersz engem! Szóval tartsd meg magadnak a felháborító üzeneteidet!” – válaszolta a srácnak.
 

 

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale) on


A határozott és felháborodott szavait megannyi követője újra-posztolta, hiszen büszkék voltak Lucy-ra, hogy így kiállt magáért.

Nem Lucy az egyetlen, akinek nekiestek a követői, hiszen nemrég Channing Tatum feleségét, Jennát nevezték felelőtlen és rossz anyának, amiért szexi képeket posztolt magáról az oldalán. Nyugi, ő sem hagyta szó nélkül a dolgot!
 

Forrás: EW

#Sorozat Klub#lucy hale#hazug csajok társasága#anorexia#kommentelő#komment

Címlapról ajánljuk