Sorozat Klub

Meglepetéskoncertet adott Kevin Bacon

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 17. 15:45

A Gyilkos hajsza színésze egy csapat rendőrt lepett meg az amerikai Alexandria városában.

Michael Brown, az alexandriai rendőrség főkapitánya éppen a város bátor őreinek tiszteletére tartott jótékonysági estén készült előadni magánszámát a munkatársainak. A meglepetése az volt, hogy elénekli a nyolcvanas évek ikonikus filmjének, a Gumilábaknak – angolul Footlose – a betétdalát. A produkciót azonban még a legelején megszakította, ugyanis úgy érezte, szüksége lenne egy kis plusz támogatásra, hogy jobban menjen a performansz. A segítségre nem kellett sokat várnia, ugyanis megjelent az említett film főszereplője, Kevin Bacon és testvére, Michael. A testvérpár gitáron kísérte a rendőrkapitányt, a jelenlevők pedig ujjongva fogadták a rögtönzött koncertet.

Kevin és Michael éppen közös zenekarukkal turnéztak, amikor felfedezték a “Karaoke a rendőrökkel” eseményt, melynek célja az volt, hogy pénzt gyűjtsenek a helyi rendfenntartó erőknek. A hollywoodi színésztől egyébként nem áll távol a jótékonyság. Egyesülete, a Six Degrees hírességeket hoz össze főleg hátrányos helyzetű rajongóikkal, illetve lehetővé teszi, hogy bárki a “saját ügyének hősévé válhasson” úgy, hogy felületet biztosít a jótékony ügyek érdekében gyűjtő embereknek.

A 2013 és 2015 között Bacon főszereplésével futó Gyilkos hajsza című széria itthon a második évadánál tart a Coolon. A nézők minden pénteken 23:05-től láthatják a thrillersorozatot. Az e heti részben Ryan és Mike egy potenciális tégla után kezdenek nyomozni, a Korban tagjai pedig véres üzenetet küldenek Carrie Cooknak, azzal a céllal, hogy berobbanjanak a köztudatba.

Forrás: Washingtonian.com, Youtube, Sixdegrees.org

#Sorozat Klub#karaoke#koncert#meglepetés#rendőr#Cool

Címlapról ajánljuk