Sorozat Klub

Freddie Stroma szerint az Időről időre H. G. Wells-e túlságosan naiv - INTERJÚ

rtl.hurtl.hu

2017. március 24. 14:00

Interjú a hétfőn induló Időről időre című sorozatban H. G. Wells-t alakító Freddie Stromával, aki a Harry Potterben Cormac McLaggent játszotta, és most minden kérdésre őszintén válaszol, legyen szó karrierről vagy magánéletről.

Mit szeretsz H. G. Wells karakterében?
Ebben a verzióban H. G. Wells mindenkiről a legjobbat gondolja, de ezt hibásan teszi. Véleményem szerint rendkívül naiv ember. Azt hiszi, hogy majd csak egyszerűen odasétál a sorozatgyilkos Jackhez, és annyit mond neki, hogy "Rendben, gyerünk haver! Menjünk szépen haza! Most megfizetsz mindazért, amit tettél!" A legjobbat feltételezi az emberiségről, és úgy gondolja, hogy mindig van jó út.

Ha tudnál utazni az időben, hova mennél?
Nem túl jó az emlékezetem, szóval én a gyermekkoromba mennék vissza, hogy láthassam a testvéreimet és a szüleimet. Jó lenne megnézni a szüleimet felnőtt szemmel, amint három gyermeket nevelnek, meg hogy miken mentek keresztül. Hihetetlen volt a gyerekkorom! Tudom, hogy az emberek gyakran túlértékelik az emlékeiket, de én tényleg szeretnék visszamenni Ascotba, Berkshire-be, ahol felnőttem.

Mikor döntötted el, hogy színész leszel?
Tini koromban kezdtem el játszadozni a gondolattal, de mindig is azt hittem, hogy ez megmarad a fantázia szintjén. Aztán 16 évesen jelentkeztem a National Youth Theatre-be Angliában, és bekerültem. Az egyetem mellett háttérbe szorult a színészkedés, de aztán egy ügynök segítségével mégicsak színész lett belőlem.

 

 

Gyermekként honnan merítettél inspirációt a színészkedéshez?
Rengeteget néztem TV-t, különféle filmeket és meséket. Persze ennek anyukám annyira nem örült...

Mit mondanál a fiatalkori énednek?
Az lenne a tanácsom, hogy ne féljek hibázni. Ez az a dolog, amit gyakrabban is mondhattak volna nekem. Nagyon könnyű beleesni abba a hibába, hogy inkább hozzá sem fog az ember semmi nagy dologhoz, nehogy belebukjon. De csak így lehet eljutni bárhova. Vannak olyan meghallgatások, amik szörnyen mennek, de mindig van olyan, ami elképesztően jól.

Tartod a kapcsolatot a Harry Potteres kollégáiddal?
Nem, mert már hosszú ideje Amerikában élek. Egyszer összefutottam a Dean Thomas-t alakító színésszel, Alfred Enoch-kal Los Angeles-ben a TCA-n. Nagyon jó volt látni őt, mert egy nagyon kedves ember. De igazából az egész stáb nagyszerű volt!

 

 

A feleségedet, Johanna Braddyt az UnREAL forgatásán ismerted meg.
Igen. Szerencsére ő is New Yorkban forgat, a Quanticón dolgoznak épp. Így közel vagyunk egymáshoz. Nagyon élvezem a házas életet, és jól megvagyunk együtt.

Miért szeretsz New Yorkban élni?
Mert rengeteg dolgot csinálhat itt az ember. Az árnyoldala azonban az, hogy mindez elég költséges tud lenni. De a város folyamatosan ingerel, hogy tegyél valamit. Van itt művészet, színház és mozi. Imádom az évszakokat is, különösen az őszt!

Március 27-én 21 órakor láthatod az Időre időre első részét a Cool-on!

Forrás: parade.com

#Sorozat Klub#időről időre#sorozat#interjú#harry potter#Cool

Címlapról ajánljuk