Sorozat Klub

Colton Haynes nagy bejelentést tett!

rtl.hurtl.hu

2016. június 13. 12:08

A zöld íjász sztárja körül már jó ideje megy a pletykálkodást, hogy vajon a férfiakhoz vonzódik-e. A kollégái és a családja már régóta tudják, hogy meleg, azonban a sajtónak csak nemrég ismerte el a hírt.

A színészt januárban érte a legtöbb pletyka, amikor a közösségi médián vicceskedve utalt rá egy kommentben, hogy meleg. Ezek után az újságok címlapján látta viszont magát, ami teljesen lesokkolta: nem volt felkészülve rá, hogy mindenkiből ilyen heves reakciókat vált majd ki a kommentje.

„Reagálnom kellett volna, vagy kiadni egy hivatalos nyilatkozatot, de nem voltam rá felkészülve, és nem is éreztem, hogy bárkinek is tartoznék ezzel. Mindenkinek meg kell birkóznia az ilyesmivel, amihez idő kell. Végül úgy éreztem, hogy csalódást okozom az embereknek azzal, hogy nem vállalom fel előttük.” – nyilatkozta.

Haynes a szalagcímek megjelenését követően elvonult a nyilvánosság elől és egy rehabilitációs intézetben próbálta kezeltetni a szorongását.


Annak ellenére, hogy a sajtóban sosem ismerte el a hírt, az egész életét így élte: a családja, a barátai és a kollégái is tisztában voltak vele, hogy a férfiakhoz vonzódik. A fontos emberek tehát tudták.

Végül rászánta magát, hogy teljesen őszintén a világ elé álljon:

„Boldogabb és egészségesebb vagyok, mint valaha, és ez a legfontosabb!”

Azóta a külsejét is megváltoztatta: eddigi barna tincseit szőkére festette, amiről nagy örömmel posztolgat képeket az Instagram oldalán (egy ilyen kép fentebb)!

Színészi ténykedését A zöld íjászban minden hétfőn nyomon követheztitek, 22:00-kor az RTLII-n!

Forrás: eonline
Képek: Instagram

#Sorozat Klub#bejelentés#meleg

Címlapról ajánljuk