Műsorújság
RTL Most

Colton Haynes minden porcikájára Emily Bett lehelt csókokat

A Zöld íjász két sztárja különleges fotózáson vett részt, ahol nemcsak az ’50-es évekbe repültek vissza, de az amúgy is közeli kapcsolatukat is szorosabbra fűzték.
Kép: Colton Haynes Instagram

Tyler Shields fotósról már jó ideje tudjuk, hogy nincs oda a snassz és sablonos beállításokért. Mindig újszerű koncepciókat keres a képeihez és persze olyan arcokat, akik bevállalósak.

Kép: Tyler Shields Instagram

Colton Haynes és Emily Bett Rickards eleve odáig vannak egymásért – lévén nagyon közeli barátok lettek közös sorozatuk forgatási szüneteiben –, úgyhogy őket aztán biztosan nem kellett kétszer kérni, hogy csókokkal borítsák be egymás arcát. Tettek is az ügyért rendesen:Képek: Colton Haynes és Emily Bett Instagram

Persze, az izgalmak nem álltak meg ezen a szinten, hiszen utána jöhetett egy kis időutazás is – konkrétan az ’50-es évek stílusvilágába. Emily-t először elegáns blézer-szoknya kombóba öltöztették, miközben Colton igazi üzletemberré lényegült. A csavar ezután érkezett, hiszen a páros ruhát cserélt! Ki gondolta volna, hogy Haynes még egy szűk szoknyába is képes bepasszírozni magát?! Pedig megtette:

Kép: Colton Haynes Instagram

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók