Műsorújság
RTL Most

Colton Haynes minden porcikájára Emily Bett lehelt csókokat

A Zöld íjász két sztárja különleges fotózáson vett részt, ahol nemcsak az ’50-es évekbe repültek vissza, de az amúgy is közeli kapcsolatukat is szorosabbra fűzték.
Kép: Colton Haynes Instagram

Tyler Shields fotósról már jó ideje tudjuk, hogy nincs oda a snassz és sablonos beállításokért. Mindig újszerű koncepciókat keres a képeihez és persze olyan arcokat, akik bevállalósak.

Kép: Tyler Shields Instagram

Colton Haynes és Emily Bett Rickards eleve odáig vannak egymásért – lévén nagyon közeli barátok lettek közös sorozatuk forgatási szüneteiben –, úgyhogy őket aztán biztosan nem kellett kétszer kérni, hogy csókokkal borítsák be egymás arcát. Tettek is az ügyért rendesen:Képek: Colton Haynes és Emily Bett Instagram

Persze, az izgalmak nem álltak meg ezen a szinten, hiszen utána jöhetett egy kis időutazás is – konkrétan az ’50-es évek stílusvilágába. Emily-t először elegáns blézer-szoknya kombóba öltöztették, miközben Colton igazi üzletemberré lényegült. A csavar ezután érkezett, hiszen a páros ruhát cserélt! Ki gondolta volna, hogy Haynes még egy szűk szoknyába is képes bepasszírozni magát?! Pedig megtette:

Kép: Colton Haynes Instagram

Legnézettebb videók