Sorozat Klub

10 dolog, amit nem tudtál Nathan Fillionról!

rtl.hurtl.hu

2016. március 23. 12:46

Próbálunk kedveskedni minden Castle rajongónak, ezért összeszedtünk néhány érdekességet a színészről!

1. Otthon édes otthon:

A színész Kanadából származik. Éppen ezért, ahogy karakterére, úgy rá is jellemző a kanadai tisztelettudás és nagyvonalúság, ami állítólag az egész nemzetére igaz.


 2. Internetes sikerek:

A Dr. Horrible’s Sing-Along Blog egy showműsor az interneten, így ott is láthatjuk kedvencünket. Fillion karakterének neve, Captain Hammer. Ha egy sztár nem lenne elég, a színész partnere, Neil Patrick Harris.
 


 3. Cikis munka:

Mindenki végzett már olyan munkát, amivel valószínűleg nem annyira dicsekedne el a barátainak, nincs ezzel másképp a Castle főszereplője sem. A tengerentúlon népszerű, hogy felbérelnek embereket, hogy jelmezben énekelve adjanak át üzeneteket a címzettnek. Nos, Fillionnak egyszer Tarzanként kellett ezt megtennie, a jellegzetes üvöltéssel együtt. A színész azt mondta, máig nem hiszi el, hogy ez az eset, nem rendőrségi letartóztatással végződött.

4. Menő kocka:

A színész egy interjú során bevallotta, hogy szereti a számítógépes játékokat, elmondta, hogy a barátaival órákig képesek egy bizonyos játékkal játszani, csak az zavarja, hogy mivel az egyik karaktert ő szinkronizálta, nagyon furának tartja, hogy egész idő alatt hallja a saját hangját.

5. Földönkívüli macska:

Bizony Fillion macskája már több mint 24 éves, a legfurcsább az, hogy bár a macskák inkább helyhez kötődnek, amikor a színész elköltözött, a macska egyszer csak besétált az új  házba. „Olyan tartozék lett, mint egy szekrény.” - mondta a színész.
 

6. Fillion-baba:

Nem, a színésznek nem lesz gyereke, azonban vannak játékai: konkrétan saját akciófigurája van. Saját bevallása szerint olyan, mint ő, csak éppen David Duchovny fejével. Megvettük!

7. Jövőkép:

Mielőtt színjátszásra adta volna a fejét, Nathan Fillion középiskolai tanár szeretett volna lenni. Képzeljük csak el, ahogy ülünk a tanteremben, firkáljuk a padot és a színész lép be, hogy órát adjon. Mi is jobban oda figyelnénk!

8. Doktor úr és a nők:

Ahogyan a sorozatban Castle-t, úgy a színészt a valóéletben is körülveszik a nők. Viszont az sem lehet véletlen, hogy a sármos író alakítása mellett, már többször is nőgyógyász szerepet osztottak rá.
 

9. Furcsa gyűjtemény:

Azt eddig is tudtuk, hogy vannak fura dolgai, de hogy ennyire! A színész ugyanis minden férfi életének két alapkövét is birtokolja: egy fénykardot és egy bőr skót szoknyát. Bizony más nem is kell ahhoz, hogy az ember szexszimbólummá váljon!

10. Sci-fi tudós:

Fillion számára nem idegen a tudományos-fantasztikus téma sem, szerinte, ha valakinek nincs elég önbizalma, nincs megelégedve magával, próbálja ki magát ezen a területen. Micsoda jó tanács!


Ha valaki a jóképű sztárról nem is, de karakteréről, az íróról szeretne minél többet megtudni, akkor kövesse figyelemmel sorsát a Castle című sorozatban az RTL Klubon!
 
Forrás: Wetpaint
#Sorozat Klub#castle#nathan fillion#érdekesség#sci-fi#macska#furcsaság

Címlapról ajánljuk