Műsorújság
RTL Most

Bizarr! Castle valami furcsát vett a szájába

Nathan Fillionnak nem csak a sorozatban vannak furcsa dolgai. A való életben, pontosabban a közösségi oldalán is különc. Na nem annyira, mint mondjuk Miley Cyrus vagy Rihanna, úgyhogy aggodalomra semmi ok.


Bájos ez a fotó, nem igaz? Egy sármos színész, egy cuki cica és egy finom puszi. De nem ez a bizarr! A lényeg Nathan mondata, amit a képhez mellékelt rajongóinak:


„Egy öreg trükk, hogy a cicád megcsókoljon: tegyél egy egeret a szádba!”

 
Vajon tényleg igénybe vette a kis rágcsáló segítségét?Ami az étkezési szokásait illeti, viszonylag furcsán értelmezi a foodporn képek kategóriáját. Talán azt szeretné kifejezni szokatlan képeivel, hogy a szervírozott étel annyira ízlett neki, hogy az utolsó morzsáig elfogyasztotta. Ha ez így van, akkor ezek a fotók a szakács munkáját dicsérik. Kedves gesztus!A posztjához érkezett egy szívhez szóló komment is egy bizonyos castlelover felhasználótól: „Te vagy létezésünk oka. Kérlek, soha ne hagyd el a Castle csapatát!”És jöjjön egy kicsivel kellemetlenebb, de annál becsülendőbb alakítása. Nathan azon elmélkedett, vajon Richard Castle mit tenne - mindeközben egy teli zacskót tart a kezében? Íme a válasza:


„Szeretném hinni, hogy ő is feltakarítana a kutya után.”

 Igazábol a helyzet az, teljesen mindegy, hogy mit csinál. A lényeg, hogy ő a világ királya, és hogy Castle minden csütörtökön vadonatúj részekkel 21:25-től az RTL Klub műsorán!képek: Instagram

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók