Sorozat Klub

A Dr. Csont sztár mellékszereplői

rtl.hurtl.hu

2016. március 7. 10:23

A nagysikerű sorozatokban gyakran szerepelnek hírességek egy-egy cameó erejéig. Nincs ez másként a Dr. Csontban sem. Egyes mellékszerepekben feltűnt már egy angol komikus vagy rock legenda épp úgy, mint egy rajzfilmkarakter.

A két leggyakrabban feltűnő mellékkarakter: Billy Gibbons a ZZ Top egyik tagja, illetve Stephen Fry, aki meghatározó brit humorista ( fekete vipera, Fry and Laurie), de manapság számos hollywoodi produkciókban is szerepel.



A jellegzetesen hosszú szakállú Gibbons, Angela Montenegro édesapját játssza a sorozatban. Sorozatbeli szerepe csak kis mértékben tér el valós személyiségétől, hisz egy kemény rockabilly boy-t játszik, aki tuningolt oldsmobileokon száguld és bárkit gondolkodás nélkül leüt, aki az ő vagy lánya útjába áll.
 


Fry ezzel szemben egy kimért pszichológust alakít. Dr. Gordon Wyatt, Booth ügynök terapeutája, aki évadonként visszatér, hogy átsegítse a férfit nehezebb időszakaiban.


Pár epizódszerepig a '80-as évek pop-ikonja Cyndi Laupert (Time after time) is feltűnt, mint pszichológus.





 
Ugyancsak szerepelt a közkedvelt amerikai komika Betty Whithe is (Öreglányok). Dr. Beth Mayer néven egy több évtizede a pályán lévő antropológust formált meg, aki egyes esetekben még Brennan-t is felülmúlta.
 


 

A legérdekesebb híresség mégis egy rajfilmkarakter: egy korábbi 4. Évados részben Stewie Griffin is feltűnt a Family Guyból, hogy hiteles legyen a rajzfilmkarakter szereplése egy hallucinációnak köszönhetően jelent meg a sorozatban.



Kövesse a sorozatot Ön is minden hétfőn 21.25-kor az RTL Klubbon!

#Sorozat Klub#sorozat#dr. csont#hírességek#celebek

Címlapról ajánljuk