Sorozat Klub

Rosewood: A szexi doki megkezdi a rendelést!

rtl.hurtl.hu

2016. február 16. 11:58

Amerikát már meghódította, hamarosan pedig Magyarországra is megérkezik a Rosewood, melynek főszereplője Morris Lamant Chestnut elárulta, mi lehet a sorozat sikerének titka.

Chestnut, Dr. Beaumont Rosewood kórboncnokot alakítja, aki mint már azt a hasonló történeteknél megszokhattuk, segíti a Miami-i törvényszéket, gyilkossági ügyek megoldásában.

Már a sorozat promója is nagy port kavart az interneten, ugyanis a nézők nem mást láthattak, mint Chestnut izzadságtól gyöngyöző, izmos, meztelen felsőtestét, amint a színész elkocog a kamerák előtt. Nincs kétség afelől, hogy a készítők a régi jól bevált receptet követve, a főszereplő fizikumával szerettek volna jót tenni a nézőkkel. Úgy fest be is jött!



A 46 éves színész testét bármely férfinéző megirigyelhetné, és valószínűleg a női nézőket sem hagyja majd hidegen. Chestnut azonban úgy nyilatkozott, ha rajta múlik, ehhez hasonló jelenetek nem sokszor fordultak volna elő.
 
„Igazából beszélnem kellett az írókkal, mert egyre gyanúsabbá vált, hogy minden epizódban leveszem a pólómat. Azt gondoltam, ha mindig ezt csinálnom, nem lesz már ugyanaz a hatása, arról nem is beszélve, hogy újra szerettem volna megenni néhány fánkot is.”

Szerintünk Dr. Rosewoodnak nem kell aggódnia hibátlan kockái miatt, és szerencsére nekünk sem, hogy a színész kérésére nem láthatjuk majd azokat. A készítők nemcsak a siker miatt nyúltak ehhez az eszközhöz, a történet és a főszereplő szempontjából is kulcsfontosságú a meztelenkedés, ugyanis Chestnut karaktere nem csupán önhitségből mutogatja magát, a férfi büszkén vállalja szívműtétje utáni hegeit, így sokkal mélyebb okai is vannak a sok póló nélküli jelenetnek.

A képre kattintva megnézhetitek a sorozat előzetesét!

Ha pedig a tökéletes testnél tartunk, a színésznek nem csak fittnek maradni kihívás:
 
„Régebben is televízióztam, de azok rövidebb távú munkák voltak. Most a sorozat folyamatos összpontosítást igényel tőlem. Hétközben mindenegyes jelenetre fókuszálnom kell, és a hétvégém sem igazán szabad, mert már a következő hétre próbálok felkészülni. Szóval, igazából nincs nagyon szabadnapom, de az egészet nagyon élvezem így is!”- nyilatkozta.

Ha Chestnut-nak mégis akad egy kis szabadideje, azt többnyire feleségével, Pam Byse-al és két gyermekével tölti, vagy a kedvenc focicsapatainak szurkol.
 
„Ha a csapatom játszik, a feleségem akár egy elefánttal is hazaállíthatna, azt sem venném észre!”


Aki azonban nem foci meccsekre vágyik, nézze meg ezt a híres mellkast, február 22-én a Cool műsorán!


Forrás: People
#Sorozat Klub#sorozat klub#rosewood#sorozat#meztelen#szexi#Cool

Címlapról ajánljuk